Lieze checkt in

Lieze checkt in #36

img_0025

Ik kom niet zo goed op gang vandaag. Maar dat is ok, want het is een luie zondag en dan mag dat al eens, niet op gang komen. Mijn huishouden gaat niet lopen (jammer genoeg) en Netflix vindt het niet erg om me gezelschap te houden.

Toppertje

Ik was deze week op een activiteit waar ook een aantal dames van mijn mama haar generatie waren. Ik werd een aantal keer aangesproken als dochter van. Rare avond dus een beetje. Maar wel mooi om te merken dat er nog aan haar gedacht wordt en dat mensen spontaan verhalen over haar komen delen.

Floppertje

Een auto, ik zou het niet kunnen missen, maar soms durf ik hem toch ook vervloeken. Omdat ik er te veel mee stilsta in de file, deze week was op dat gebied weer geen hoogvlieger. En omdat er wel eens kosten aan zijn. Deze week ging het lichtje van een kapotte koplamp branden, van de remmen en dat ik moest gaan tanken. Ik zal het voelen in mijn portemonnee.

Complimentje

Donderdag was een lange dag op het werk. Ik was tegen 17u behoorlijk moe, moest de file gaan trotseren en nog eten maken. Daarna kon ik dan in de zetel ploffen. Maar er gebeurde iets heel geks. Ik had namelijk niet zoveel zin om gewoon in de zetel te hangen, maar had eigenlijk meer zin om nog te gaan sporten. Ik weet niet wat me overkwam, ik ben er maar gewoon in mee gegaan. Wie weet gebeurt het nooit meer, dus dan heb ik er deze keer toch van geprofiteerd.

Afbeelding van de week

Leuke verrassing op het werk deze week. Onze directeur is een jaar in dienst en het was dag van de medewerker geweest, dus werden we getrakteerd op een Sushi-workshop. Nu ben ik geen enorme sushi liefhebber, maar zo af en toe kan het zeker smaken en het was ook gewoon fijn om daar samen mee bezig te zijn, zowel met het maken als met het proeven.

img_0510
 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #36”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s