Lieze checkt in

Lieze checkt in #37

img_0025

Toppertje

Ik had deze week een opleiding met mijn collega-adviseurs. Niet alleen die waar ik elke dag mee samenwerk, maar ook de adviseurs die hetzelfde doen in een andere provincie. Aangezien ik vroeger nog in andere kantoren heb gewerkt, is dat altijd een fijn weerzien met ex-collega’s. Dat we ’s middags wat konden bijpraten in de zon was een leuk extraatje.

Floppertje

Uiteraard heb ik niks tegen Moederdag en moeten mama’s heel veel in de bloemetjes worden gezet. Maar deze week heb ik eigenlijk veel meer zin om me voor al dat gedoe te verstoppen. Het kwam ineens hard aan, om overal eerbetonen aan moeders te zien. De 2 grote hartzeren in mijn leven zijn immers geen mama meer hebben en geen mama zijn. Misschien moet ik me vandaag maar ver weg houden van sociale media.

Complimentje

Ik ben nogal een gewoontedier. Als ik iets ken dan ben ik gerust en dan is het veilig om de volgende keer gewoon hetzelfde te doen. Zo rijd ik ook elke week met hetzelfde paard op de manège. Maar gisteren had het paard waar ik normaal mee rijd al heel hard gewerkt en wou ik haar wat rust gunnen. En uiteraard kan ik ook met een ander paard rijden, maar het is toch altijd een stapje uit de comfortzone zetten. Buiten wat zadelpijn vandaag (elk zadel is anders) was het een leuke afwisseling.

Afbeelding van de week

Ijsjes eten voor het ‘goede doel’, daar heb ik geen probleem mee. Peter Van de Veire riep op om dame blanche te eten om onze inzending van het Songfestival te steunen. En al zou ik niet speciaal thuisblijven om er naar te kijken, ik liet me gisteren toch weer verleiden om te kijken hoe goed we het deden. Met een ijsje er bij. Geen echte dame blanche, maar het was toch ook ijs en chocola, dus in de buurt. En toch ook blij dat ze het zo goed deed.

img_0530

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #37”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s