Lieze checkt in

Lieze checkt in #44

 

img_0025

Toppertje

Mijn vakantie is dan wel maar pas voor augustus, de laatste week van juni begin je toch te merken dat iedereen naar de zomervakantie toeleeft. Met het werk gaven we deze week ons eerste Zomerfeest. Lekker eten, leuke muziek, fijne sfeer, meer moest dat niet zijn. Er was wel wat stresss in de aanloop naar de avond, maar alles verliep goed en de reacties waren heel positief. Een mooie traditie in wording om de zomer goed in te zetten.

Floppertje

Het mag misschien raar klinken, omdat er veel leuke gebeurtenissen waren de laatste weken, maar die zorgen soms net dat ik echt mijn weerslag krijg. Want je zit in een leuke flow en dan kom je toch elke keer weer terug thuis in een leeg huis. Niemand om nog even mee na te genieten en te vertellen hoe leuk het was. Ik probeer er zo goed mogelijk mee om te gaan, maar het lukt niet altijd.

Complimentje

Ondertussen komt het zonnetje er terug door, maar gisteren was het echt maar frisjes. Zweten van het sporten en dan nog wat in de regen staan, waren dan ook geen goed idee. Ik had echt de kou in mijn lijf zitten. En ook al hou ik een bad normaal voor een relaxmomentje ’s avonds, trakteerde ik mezelf deze keer gewoon op een bad overdag. Me-time moet elk uur kunnen, niet?

Afbeelding van de week

Of ik nog even langs de manège in haar buurt kwam, in plaats van af te spreken in het centrum, vroeg een vriendin. Tuurlijk. En wie kwam ik daar tegen? Het paard van Pipi Langkous. Hij deed mij echt zo hard aan Witje denken! Kennen jullie hem nog?

IMG_0887

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #44”

  1. Ook als je zelf niet direct vakantie hebt blijft het toch een periode waarin je sowieso in vakantie/zomerstemming geraakt, he. Ik ken Witje niet zo goed (Pippi Langkous is wat aan mij voorbijgegaan indertijd), maar veel vlekken dat dat paard heeft, zeg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s