Lieze heeft een doel

Perfect?-challenge

Toen een paar weken geleden het programma Perfect met Karen Damen op tv liep, dacht ik op een gegeven moment: dat zou ik ook moeten hebben, zo’n groepje rond mij om me te motiveren. En kijk, blijkbaar was er nog iemand geïnspireerd, want Stephanie van Miss Pixies Blog lanceerde een blogchallenge rond dat thema. Een uitdaging, dat mag af en toe wel eens in het leven. En aangezien 40 dagen bloggen ook best leuk was, besloot ik om ook bij deze challenge op de kar te springen.Perfect--challenge.png

Het was een democratische uitdaging, want iedereen die wilde mocht mee stemmen over welke dingen we wilden uitproberen om ons leven wat perfecter te maken. Uiteindelijk haalden de dingen die ik het meeste wilde doen (kei strak op vakantie vertrekken of iets in die buurt) het niet, maar kwamen er een aantal andere dingen uit de bus. Deze dingen staan op de shortlist: een mini-minsgame, iets doen dat je uitstelt, een productiviteitschallenge, elke dag yoga, elke dag 15 minuten lezen, 1 week iets laten waar je een beetje verslaafd aan bent en een dankbaarheidschallenge.

Van sommige dingen denk ik nu heel dapper dat ik ze eigenlijk niet nodig heb, maar we zullen zien of ik er nog zo over denk als ik er echt mee aan de slag ga. Bedoeling is dat alle deelnemers een wekelijk verslag schrijven op hun blog. Ik ga daarbij wel een beetje tegendraads doen en dat op dinsdag doen in plaats van zondag, want ik wil graag mijn Check ins op zondag houden. Over een week lezen jullie dus hoe ik mezelf heb uitgedaagd in de eerste week van de zomervakantie.

Doe je ook mee, laat dan gerust iets weten. Voor de motivatie, weet je wel.

 

14 gedachten over “Perfect?-challenge”

 1. Tof dat je meedoet, ik doe ook mee! Ben benieuwd hoe het zal gaan, want bij sommige opdrachten denk ik net als jij dat het wel zal meevallen, bij andere zal het serieus plannen zijn, vermoed ik :-) Succes!

  Like

 2. Ik doe ook mee of probeer het toch. Op mijn blog wil ik niets te persoonlijks posten dus houd ik het binnen het thema van breien/haken/handwerken in het algemeen dus ik weet niet of ik alle uitdagingen ga meedoen.

  Like

 3. Ik doe ook mee! Ik ben nog niet zeker of ik alle uitdagingen tot een goed einde ga kunnen brengen maar ik heb er alvast wel heel veel zin in!

  Like

 4. Ik ben ook aan dag 2 van het weggooien, het wordt een pittige uitdaging, maar wel eentje waar je weer bewuster met alles zal bezig zijn. Ik kijk er naar uit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s