Lieze checkt in

Lieze checkt in #45

 

img_0025

Toppertje

Dat kan maar 1 ding zijn: mister Robbie Williams. Hoe geweldig was dat gisteren op Werchter. Ik heb genoten de eerste tot de laatste minuut. Die mens weet gewoon hoe hij show moet maken. En goeie muziek natuurlijk. Waarom heb ik die zijn laatste cd eigenlijk niet? Maar ook de nummers van vroeger bleven echt overeind staan. Ik geniet echt nog na!

Floppertje

Facebook, het kan een schoon ding zijn om contact te houden met mensen van vroeger. Maar soms word je gevonden door mensen door wie je misschien niet gevonden hoeft te worden (en dan staan mijn privacy instellingen al redelijk strak). Ik werd deze week gecontacteerd door iemand die ik van op café 10 jaar geleden ken. Uiteraard mag die vragen hoe het is, maar ondertussen blijft die maar berichtjes sturen. Nu is er een reden waarom ik die 10 jaar niet gezien heb. Ik had daar gewoon geen behoefte aan. Ik begin te denken dat die misschien gewoon super eenzaam is, maar ik voel me niet echt aangesproken om dat op te lossen. Misschien toch maar overgaan van beleefd naar negeer-modus.

Afbeelding van de week

Wat gebeurt er als je aan je Antwerpse collega’s opbiecht dat je nog nooit op de Sinksenfoor bent geweest? Dan plannen ze snel een datum in om daar verandering in te brengen. Dinsdag was mijn vuurdoop. Een aantal collega’s keken vooral uit naar de Lackmans. Echt waar, ik had er nog nooit van gehoord. Moet toch echt iets Antwerps zijn. Eerlijk, geef mij toch maar onze Kempense kermis met smoutebollen. Want het leukste aan kermis is rondlopen, feesten en vooral vrienden terugzien. En dat heeft de Sinksenfoor niet.

IMG_0988[446]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #45”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s