Lieze checkt in

Lieze checkt in #47

 

img_0025

Het is weer niet bepaald een spannend weekoverzicht. Toch even een kleine check-in.

Toppertje

Onze nationale feestdag bleek een mooie dag te zijn. Ik zat een hele dag aan het water in het zonnetje en in goed gezelschap, zalig. Ik had helemaal niet verwacht dat het de hele dag zo’n mooi weer zou zijn, dus het was eens zo fijn om nog tot ’s avonds buiten te kunnen zitten (al had ik misschien wel mijn kledingkeuze aangepast als ik had geweten dat het zonnetje zo hard van de partij zou zijn).

Floppertje

Nog niet veel verbetering eigenlijk. Ik begon met Lieze checkt in om elke week even stil te staan bij de goeie dingen die er gebeurden en dan heel eventjes te zagen over kleine dingen die waren tegengevallen. Ik had gehoopt na een tijd te kunnen zeggen dat er geen floppertje was, maar de laatste weken was het vooral moeilijk om een toppertje vinden of een complimentje te vinden. En daarom ben ik ook behoorlijk teleurgesteld. Veel kan ik er niet op zeggen momenteel, even verder overleven.

Afbeelding van de week

Schrijven werkt helend, maar lezen ook absoluut. De laatste tijd ga ik weer vaker naar de bibliotheek en heb ik behoorlijk veel gelezen. Zeker aangezien ik nog altijd meedoe aan de Verbeelding Bookchallenge. Ik zit aan 20 boeken dit jaar, een aantal pareltjes, maar ook een aantal tegenvallers. Ik twijfel nog altijd of ik hier een update over de Bookchallenge zou schrijven, maar misschien binnenkort (of zijn er al dadelijk enthousiastelingen?)

1920-Albert-Einstein-Quote-The-only-thing-that-you-absolutely-have-to

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #47”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s