Lieze checkt in

Lieze checkt in #48

 

img_0025

Het overzicht is vandaag wat later, omdat ik vanmiddag met een hoop andere blogsters ging brunchen, heel gezellig alweer. En weer helemaal geïnspireerd.Toppertje

In de reeks supercoole bedrijfsbezoeken met het werk: een kijkje achter de schermen van Tomorrowland. Ik was nog nooit op het festival geweest (en nu ook niet want het bezoek was uiteraard niet tijdens de festivaluren), maar de site zien was behoorlijk indrukwekkend. Dat is daar gewoon af. Mooi werk van al die Belgische ondernemers die dat mogelijk maken.

Floppertje

Tomorrowland, dat gaat natuurlijk buiten door. En het zonnetje scheen tijdens ons bedrijfsbezoek. Heel fijn natuurlijk, maar het weerbericht had 's morgens helemaal niet gesproken over zon. Geen zonnecrème nodig dus, had ik gedacht. Was ik eventjes verkeerd! Toen ik 's avonds thuis kwam, was mijn huid nog roder dan mijn haren. Pijnlijk aandenken mee naar huis genomen dus. Ik ben ondertussen geleerd en heb een kleine tube zonnecrème in mijn handtas gestoken, zodat ik niet meer verrast kan worden.

Afbeelding van de week

Vorige week zei ik nog dat ik heel wat boeken had meegebracht uit de bibliotheek. Twee daarvan waren de memoires van Jennifer Worth over haar ervaringen als vroedvrouw in de jaren 50. Klinkt bekend? Het was de basis voor de serie Call the Midwife. Ik heb de meeste afleveringen al gezien op tv dus de boeken waren zalig herkenbaar, al wordt het op tv vaak nog iets mooier voorgesteld als dat het in het boek verteld wordt. Ik heb ze allebei in sneltempo uitgelezen en heb nu helemaal zin om alle afleveringen nog eens terug te zien op Netflix. Echt een aanrader.

callthemidwife.380x212.jpg.fit.256x144

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #48”

  1. Ik ben helemaal fan van de serie en kan niet wachten tot het nieuwe seizoen uitkomt! Mss moet ik de boeken ook eens lezen!

    Like

  2. Oh, lijkt me ook wel interessant! Ik heb ook altijd een tube zonnecrème mee, voor een onverwacht terrasje ofzo. Met het Belgische weer weet je immers nooit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s