Lieze checkt in

Lieze checkt in #59

img_0025

Pff, wat een week. Ik heb vooral veel in de auto gezeten, soms op weg naar leuke dingen, soms voor zware werkvergaderingen. Gelukkig is er op het einde van de week dan de luie zondag om het weer wat in evenwicht te trekken.

 

Het huis poetsen, dat doe ik redelijk trouw elk weekend. Maar strijken, dat durf ik echt uitstellen tot de stapel behoorlijk hoog is. Zondag kon ik er niet meer onderuit (allee, het kon wel want ik heb zeker genoeg kleren om een week of 3 niet te wassen), maar ik begon er toch maar aan. Als de berg dan is verdwenen, ben ik toch altijd weer trots op mezelf.

Maandag kon ik niet wachten om thuis te zijn, want er lag een boek op mij te wachten. Ik had bijna niet meer gedacht dat er na ‘Een klein leven’ nog een 5-sterren boek zou passeren dit jaar, maar ik bleek het mis te hebben. ‘Het wordt spectaculair. Beloofd.’ lost alle verwachtingen die de titel schept in. Lezen!

Op een dinsdag met staking opstaan met hoofdpijn, naar Brussel moeten met de auto en een hele dag vergaderen over cijfers, dat zorgde voor knallende migraine. Ik was dan ook alleen maar blij dat ik thuis kwam en in mijn bed kon kruipen.

Woensdag volgde ik een opleiding Outlook en er ging een wereld voor mij open. Hoe interessant was dat! Iedereen gebruikt dat maar eigenlijk doe je maar wat en heb je geen idee van wat dat allemaal kan. Ik ging er de volgende ochtend dadelijk mee aan de slag.

Mijn normale publiek zijn starters, maar ook studenten kunnen heel ondernemend zijn. Donderdag mocht ik dan ook op de hogeschool gaan uitleggen hoe je een zaak start. Ik vind het behoorlijk spannend maar het verliep allemaal vlotjes.

De week was behoorlijk hectisch en ik had heel wat aan mijn hoofd. Op zo’n moment zou ik veel vaker de telefoon moeten nemen op wat stoom af te laten, maar deze vrijdag was samen in de cocktails vliegen nog een veel beter alternatief (al is vliegen overdreven, want we hielden het bij eentje).

En nu zou je denken dat mijn lichtpuntje van zaterdag het concert van Nick en Simon was, maar zelfs die 2 knappe mannen kunnen niet op tegen een knuffel van mijn kleinste vriendinnetje omdat ze mij gemist heeft. Smeltfactor 100!

12 gedachten over “Lieze checkt in #59”

 1. Dat boek daar ben ik nu wel heel benieuwd naar geworden! En die opleiding Outlook eigenlijk ook, ik wist zelfs niet eens dat dergelijke opleidingen bestonden. Wat leer je er dan zoal allemaal in?

  Like

 2. Wauw, heb je ‘het wordt spectaculair, beloofd’ op enkel die maandagavond uitgelezen? Ik las het pas ook en was aangenaam verrast :) Alleen Anna kon me niet altijd bekoren, hoewel ik ook veel van haar herkende. En wat leuk dat je studenten ook warm kan maken voor ondernemerschap :)

  Like

 3. Een opleiding voor Outlook? Ik wist niet eens dat dat er was joh. Wij werken er op kantoor ook mee en ja, we doen inderdaad maar wat en gebruiken maar een beperkt deel van de opties.

  Like

 4. Outlook biedt inderdaad vele mogelijkheden. Verrassend zelfs wat je daarmee allemaal kan om die tool voor jou te laten werken. De strijk is hier ook juist gedaan. Sinds ik een nieuw stoomstrijkijzer heb gekocht loopt dit nu bijzonder vlot… ‘Genoeg kleding om een week of 3 niet te wassen…?’ Verrassend… Ik beperk mijn kleerkast nu per seizoen door het ‘capsule wardrobe’ principe. Heeft zo zeker z’n voordelen…
  Van dat boek had ik nog niet gehoord maar het benieuwt me nu ook wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s