Lieze checkt in

Lieze checkt in #60

img_0025

Ik deed zondag nog wat boodschappen (hoera voor de AH die open is op zondag). Uiteraard neem ik dan mijn herbruikbare groentenzakjes mee. Kleine moeite en ook lief voor het milieu. En het gebeurt bijna elke keer als ik ze gebruik, dat de mevrouw aan de kassa zegt dat dat zo’n goed idee is en dat meer mensen dat zouden moeten doen. Ze heeft groot gelijk vind ik.

Maandag was vooral een beetje gênant. Aangezien we een nazomertje kregen, ging ik voor blote benen. Alleen was ik blijkbaar niet zo goed wakker toen ik mijn benen scheerde, want ineens zag ik een strookje dat ik vergeten was. Horror! Gelukkig zaten mijn benen het grootste deel van de dag onder mijn bureau, maar ik was toch heel opgelucht toen ik thuis kwam en het recht kon zetten zonder dat iemand me al te raar bekeek.

Wat een dinsdag! Ik moest echt even decompresseren toen ik thuis kwam van het werk. De week ervoor was ik niet gaan sporten, maar daar maakte ik deze keer wel tijd voor om eens goed af te reageren.

Omdat ook woensdag het goede weer aanhield, nam ik de fiets naar het werk. Dat is niet zo ver, maar zo ’s morgens de dag beginnen met wat frisse lucht, dat is nooit verkeerd. Soms denk ik wel eens dat ik ’s ochtends wat vaker moet buiten gaan om de dag goed te beginnen, maar in de praktijk wint mijn bed toch nog altijd.

 

Donderdag kreeg ik vooral heel veel energie van alle startende ondernemers waar ik mee sprak. We zijn op het werk bezig met een Roadshow langs alle provincies en ook al is voor mij het nieuwe er af, dat blijft echt super om te doen. Allemaal enthousiaste mensen met toffe verhalen en plannen. Volgende week mag ik nog eens.

Na een avond werken de volgende dag veel moeten cijferen, dat is niet ideaal maar vrijdag waagde ik me er toch aan. Ik blijf dat nog altijd een uitdagend stuk van mijn job vinden, maar toen ik er zo mee bezig was, vond ik wel van mezelf dat ik er beter in geworden ben en dat ik ook op mijn strepen durf staan als er dingen niet kloppen.

Zaterdag had ik geen plannen dus zocht ik het gezelschap op van mijn digibox. Vooral het nieuwe programma ‘Hoe zal ik het zeggen’ was een positieve verrassing, ik heb een aantal keren met een grote glimlach gezeten.

 

 

 

10 gedachten over “Lieze checkt in #60”

 1. Dat programma heb ik nog niet gezien maar ben er wel benieuwd naar. En dat van die benen ben ik ook al een paar keer tegengekomen. Sindsdien ligt er in mijn wagen vaak zo een mesje in verpakking voor in noodgevallen. Samen met nylonkousen ;)

  Like

 2. Ik heb dat scheerfiasco ook al eens meegemaakt, haha! Ik zat er ook steeds aan te voelen en dacht dat iedereen het zag, but nope. En yay voor herbruikbare groentenzakjes! Kleine moeite inderdaad en je geraakt er snel aan gewend. Ik ben nu best wel in shock soms als ik zie hoeveel kleine zakjes sommige mensen in hun winkel kar hebben liggen. Van die flimsy dingetjes waarvan je gewoon wéét dat ze weggegooid worden. Zucht.
  Oh en vandaag ben je jarig, toch? Nogmaals gefeliciteerd! 🎈

  Like

 3. Dat is toch zalig he zo in een weekend gewoon vrij zijn. Het gaat onverwachts dit weekend bij ons ook zo zijn….geen voetbal, geen basket en geen school maandag, ik ga niet weten wat een rust :-). Jouw weken zijn ook goed gevuld he.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s