Lieze leeft

Het allegaartje (5)

Lang geleden dat ik nog een allegaartje schreef. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik weet eigenlijk niet hoe het komt dat ik deze rubriek vergeten was. Maar niks zegt dat hij niet ineens zomaar kan terugkomen denk ik dan.

Hebben jullie ook het gevoel van ‘mijn god, het is al kerstmis, hoe snel gaat dat’? Ik weet dat ik nu klink als een oud vrouwtje want vroeger zeiden ze altijd dat oude mensen vinden dat de tijd snel gaat en nu vind ik dat ook. Ik heb vaak het gevoel dat ik echt niet weet waar de tijd naartoe gaat en soms heb ik dan wel eens schrik dat ik het allemaal zo hard onderga en te weinig geniet en stil sta bij de dingen. Of dat gewoon een gevoel is of dat het echt waar is, dat weet ik niet zo goed.

Ik heb eigenlijk ook nog wel heel veel gedachten waar ik hier over wil schrijven, maar dat lijkt zo nu precies niet te passen. Iedereen schrijft over kerstsfeer, vakantie, leuke plannen en voornemens en geeft een terugblik op het afgelopen jaar. Daar ineens een zwaarder blogartikel tussen smijten met overpeinzingen en moeilijkheden, dat wringt. Dus ik laat ze maar even links liggen. Ze komen er nog wel aan in het nieuwe jaar. En wie weet schud ik volgende week ook nog wel een jaaroverzicht uit mijn mouw.

Ik vind dat bij andere altijd wel leuk om te lezen, maar zo van mezelf een jaaroverzicht, ik weet niet of dat wel interessant gaat zijn. Ik twijfel dus nog een beetje. Welke jaaroverzichten ik sowieso kei tof vind deze periode zijn die op de radio met de top 1000 en toestanden. Het jaaroverzicht op tv vind ik meestal ook fijn om te zien, al stelde Gert Last Year wel teleur op dat gebied. We zullen zien welke overzichten me de komende dagen wel nog kunnen bekoren.

Als jullie nog tips hebben voor leuke jaaroverzichten (die van jezelf op je blog, op internet, op tv), laat gerust weten!

 

4 gedachten over “Het allegaartje (5)”

  1. Moh, dat is nu het eerste jaar dat ik totaal nog niet aan de jaaroverzichten op tv gedacht heb! Nochtans bekijk ik die eigenlijk wel heel graag, zowel die van het nieuws als van de sport. Eens checken of ze online nog te vinden zijn en wat nog uitgezonden moet worden :-)

    Ik snap wel dat je dat zwaardere artikel misschien minder vindt passen nu; anderzijds: kerst en de bijhorende periode zijn gewoon echt niet enkel vrolijkheid en jinglebells, dus wat mij betreft moet je je zeker niet “inhouden”. Twijfel zelf ook nog of ik een jaaroverzicht ga schrijven, al denk ik dat ik het toch wel doe.

    En euhm trouwens, ik ben ook zo’n oud vrouwtje geworden ;-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s