Lieze checkt in

Lieze checkt in #74

 

img_0025

Mijn week zat goed vol, met momenten misschien zelfs een beetje te vol. Maar ik heb het weer overleefd en deel met jullie graag de dingen waar ik dankbaar voor was.

Wat was ik blij om vorige zondag wakker te worden en de zon aan de hemel te zien! Ik zei overlaatst al dat ik echt wel wat zonne-energie kan gebruiken en ik hoor het ook meer en meer rond mij zeggen. Geen probleem met de winter, maar zo somber hoeft het nu toch ook weer niet allemaal te zijn.

Maandag ging ik naar een lezing van Pascale Mertens. Over het weer had ze niet veel te vertellen, maar als journaliste van het VRT Journaal kan ze wel heel veel vertellen over hoe nieuws gemaakt wordt. Het was een super interessante avond. Af en toe ga ik toch op een andere manier naar het nieuws kijken.

Nieuwjaar wensen mag volgens sommige mensen nog de hele maand januari, dus hadden we dinsdag met de collega’s nog ons nieuwjaarsfeestje. Dat is meestal sowieso al leuk, maar ik apprecieerde vooral de persoonlijke boodschap die onze directeur voor elk van ons had geschreven en die een mooi plaatsje op mijn bureau heeft gekregen.

Woensdag was wat rustiger en dus had ik tijd om na het werk nog even de boekhandel binnen te springen om mijn bestelling op te halen. Irene had me namelijk het boek van Jelle Hermus aangeraden en ik besloot het aan mezelf cadeau te doen. Ik heb er nog niet in gelezen, maar dat gaat binnenkort zeker gebeuren.

IMG_2375.jpg

Het was trouwens nog niet gedaan met nieuwjaarsfeestjes, want donderdag was er nog receptie in het bedrijvencentrum waar onze kantoren zijn. Ze hadden er heel wat werk van gemaakt en het is echt een fijne werkplek. Een jaar na onze verhuis naar daar ben ik nog altijd heel blij dat we daar zitten.

Vrijdagavond sloot ik de week af met een grote lach. We gingen namelijk naar de show van Steven Goegebeur en die was echt goed. Veel gelachen maar af en toe ook heel stil geweest bij bepaalde thema’s die stemden tot nadenken. Dit was blijkbaar al zijn 3e show en als er een 4e komt, dan bestel ik zeker weer tickets.

En dan was er zaterdag om te bekomen van een goed gevulde week. Ik was eerst van plan om een film op te zetten, maar toen zag ik toevallig ergens dat de reeks van ‘Een kwestie van geluk’ te zien is op VRTnu. Omdat ik daar maar een klein stukje van gezien had maar er wel heel veel goede dingen over hoorde, ging ik dus nu voor de herkansing. Ze is trouwens nog te zien tot april voor wie ook nog wil kijken.

Een gedachte over “Lieze checkt in #74”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s