Lieze date

Boekenquote | Ademhalen en vrijgezel zijn

Of het nu effectief een luchtiger thema is, zoals ik vorige week aankondigde, weet ik niet, maar laten we het nog eens over daten hebben. Want ook daarover worden in boeken heel herkenbare dingen gezegd.

 

quote (1)
Uit: Het familieportret – Jenna Blum

Ik weet niet meer zo goed op wie z’n blog het was, maar overlaatst stelde een blogger de vraag of vrijgezellen het eigenlijk fijn vinden om gekoppeld te worden. Ik antwoorde toen dat ik daar op zich niks op tegen zou hebben denk ik, maar dat ik wel verwacht dat het onderbouwd is. En dus niet zoals hierboven in de quote gelinkt worden aan eender wie die ademhaalt en ook vrijgezel is.

 

Ik ben op zich nog nooit gekoppeld geweest aan iemand via vrienden en heb dus gelukkig nog nooit zoals in de quote een hele ongemakkelijke avond moeten doorbrengen naast iemand. Maar soms worden er wel eens koppelsuggesties geopperd. En ofwel komt er dan helemaal niks van, ofwel zijn ze van het kaliber dat hier wordt beschreven, als is het dan eerder: hij is vrijgezel en wil ook een gezin. Ademhalen is gelukkig een basisveronderstelling.

Moest er dus iemand een leuke vrijgezel weten rondlopen én denken dat die bij mij pas omwille van wie ik ben en wie hij is, dan wil ik me daar gerust voor open stellen. Maar zomaar met een vrijgezel zonder meer zitten daten, dan kan ik gewoon weer online gaan zoeken. Er moet toch net iets meer zijn dan dat denk ik dan.

4 gedachten over “Boekenquote | Ademhalen en vrijgezel zijn”

  1. Lijkt me logisch…. Als ik je zou koppelen aan iemand moet het wel iemand zijn die jou gelukkig kan maken.
    Maar geen nood. Ademen blijft wel een vereiste… ;)

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben nooit zo fan geweest van gekoppeld worden, vrienden hebben het dan ook maar een keer geprobeerd bij mij. Een andere vriendin liet zich wel regelmatig koppelen en dat was de ene ramp na de andere en daarna kom je die nog tegen, want ja, je hebt nu eenmaal gemeenschappelijke vrienden. Ik denk dat het kan lukken, maar zoals je zegt, enkel als het echt onderbouwd is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s