Lieze checkt in

Lieze checkt in #81

Lieze checkt in

Oh my god, hoe koud is het wel niet. Dat tripje naar Siberië dit weekend had ik toch liever niet gehad. Maar duimen dat het volgend weekend beter is, want dan is het jaarmarkt en eigenlijk het moment om terug buiten te komen met nieuwe kleren voor de lente. Maar eerst nog even terugkijken voor ik uitkijk naar volgende week.

Vorige zondag kreeg ik een onverwacht telefoontje van mijn tante, die voorstelde om even te gaan wandelen omdat ze nood had aan een babbel. Ik denk dat de kans groot was dat ik anders weer een hele zondag had thuis gezeten dus eigenlijk was het wel een goed idee om een frisse neus te gaan halen, zeker omdat het toen zo’n 15 graden warmer was dan vandaag. Dat dus ook graag volgende week alsjeblief.

Ik kan meestal nogal goed weerstaan aan reclame, maar maandag liet ik me toch verleiden. Ik zag namelijk een advertentie online voor een mooie pull. Die bleek alleen in kindermaatjes te krijgen zijn (misschien voel ik me toch iets te jong voor mijn leeftijd), maar natuurlijk zag ik toen iets anders op de site dat wel in mijn maat was en dat ik prompt bestelde (en dus graag wil aandoen volgende week :-) )

Dinsdag ging ik op bedrijfsbezoek bij een starter die bij mij in begeleiding is geweest. Altijd fijn om te zien hoe het uiteindelijk is geworden, om te horen dat het goed gaat en om te zien dat mijn werk gewaardeerd wordt en mensen er dankbaar voor zijn.

Het is niet uitzonderlijk druk en toch had ik woensdag heel erg het gevoel van opgejaagd te zijn door allerlei stomme dingen: een samenwerking die wat stroef verloopt, een registratie op een website die niet lukte, een saai werkje dat nog even tussendoor moest. Dan ben ik ’s avonds meestal toch wel blij om gewoon in de zetel te kruipen en een serie op te zetten. Al zou een knuffel op zo’n dag soms ook wel eens fijn zijn.

Ik blijf fan van carpoolen. Het is beter voor het milieu, maar vooral: je hebt gesprekken met collega’s buiten de werkomgeving en dan kunnen er al eens dingen gezegd worden waar je op kantoor minder snel over begint. Zo had ik donderdag een goed gesprek met een collega in de auto waar ik echt wel wat aan had en waarbij ik best wel trots was dat ik er zo open over durfde praten.

IMG_0074.jpg

Vrijdag kreeg ik bij M-Eatery in Mechelen een zalig stukje steak op mijn bord. Uiteraard was ook het gezelschap fijn want ik had afgesproken met mijn studievriendinnen, maar lekker eten is toch altijd een pluspunt. En net omdat we van allemaal verschillende kanten van het land zijn, is het leuk om in verschillende steden lekkere plaatsen te gaan ontdekken.

Zaterdag ging ik zelfs nog meer terug in de tijd dan mijn studententijd, want het was oudleerlingenavond van mijn basisschool. Die bestaat 100 jaar en had daarom iedereen nog eens uitgenodigd. Het meest nostalgische moment was ongetwijfeld toen ze het verjaardagslied van 25 jaar geleden nog eens zongen. Dat moet er toen echt ingedramd zijn want ik kon het dadelijk terug meezingen.

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #81”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s