Lieze checkt in

Lieze checkt in #89

Lieze checkt in

Vanaf morgen terug een hele week werken, gaat dat nog wel lukken na die korte week waarin ik ook nog eens veel leuke dingen kon doen? 

Vorige week zondag kwam het verlossende bericht dat de verkaveling is ingediend. Aangezien ik daar al een hele tijd op zat te wachten, was dat echt wel even een vreugdedansje waard.

Omdat het in het begin van de week, in tegenstelling tot vandaag, nog volop aan het zomeren was, werd de barbecue maandag boven gehaald. Mijn zus nodigde me uit op haar terras en zorgde zo goed als voor alles dus helemaal de ideale manier om te barbecueën denk ik dan.

Het was misschien een beetje zot, om met het warme weer ook nog eens een inspanning te gaan leveren, maar tegenwoordig gebeurt het eigenlijk iets te vaak dat ik een excuus vind om niet te gaan sporten, dus dinsdag ging ik toch maar en dan ben ik toch altijd fier op mezelf dat ik het weer overleefd heb.

Woensdag was het wel gewoon alleen werken dat de klok sloeg, maar ik kon nog eens vlotjes doorwerken want er stond geen enkele afspraak in mijn agenda. Vaak komen er dan toch nog allerlei onverwachte dingen voorbij, maar deze keer niet en dan is het altijd een opluchting als er dingen van het lijstje kunnen verdwijnen.

Ik kon dan donderdag onbezorgd gaan feesten. De dochter van een vriendin deed haar communie op de dag dat ze ook 10 jaar getrouwd zijn, dus dubbel reden om te vieren. Het werd een hele gezellige namiddag onder vrienden, echt van genoten.

IMG_0157

Al hoeft het zelfs geen feest te zijn om te genieten. Vrijdag hing ik met een paar vriendinnen rond op de manège en was het mooi vertoeven in de zon tussen de paarden en in fijn gezelschap. Ook dat was echt een zalige namiddag.

En dan was het nog niet gedaan, want zaterdag ging ik ontbijten met mijn zus. We kwamen terecht op een adresje dat het wat anders aanpakt en dat was zeker geen nadeel. Allemaal volledig zelf gemaakte dingen (tot aan de choco toe), tof kader en super vriendelijke bediening. Dat gewoon terug gaan werken morgen gaat misschien toch een beetje tegenvallen.

 

 

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #89”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s