Lieze checkt in

Lieze checkt in #92

Lieze checkt in

Mei was een mooie maand. Ik leerde mezelf beter kennen, had nieuwe contacten en voelde me beter in mijn vel. En het mooie weer was uiteraard een leuke plus. En nu is het ineens al juni seg!

Vorige zondag deed ik eigenlijk amper iets, buiten wat series kijken en lezen. Ik reageerde vorige week op 2 blogs dat ik maar bleef zwoegen in een boek waarin ik al lang bezig was en daarom vond ik het tijd om er korte metten mee te maken. Ondertussen is het uit, ben ik in een ander boek begonnen en hoop ik terug wat meer in een leesflow te komen.

Ook maandag was een heel doorsnee dag. Werken, nog snel naar de winkel, eten maken, tv kijken. Weinig over te vertellen dus, al zijn zo’n doorsnee dagen ook gewoon nodig om te kunnen genieten als het eens een speciale dag is, maar ook gewoon om wat tot rust te komen.

Met mijn excuses voor degenen die met wateroverlast te kampen hadden, maar ik vond de regen van dinsdag heel fijn. Het koelde wat af (wat heel welkom is als de thermostaat 30 graden aangeeft) en het water zorgde dat alle vogelstront van mijn auto gespoeld werd. Onder de bomen kunnen parkeren is goed voor de schaduw, maar had zo z’n ongewenste neveneffecten. De carwash kan ik door de regen nu nog eventjes uitstellen.

Woensdag had ik dan weer een heel goed gesprek met mijn therapeut. Daar ga ik sinds een paar maanden naartoe omdat het toen weer allemaal wat te veel chaos in mijn hoofd was, maar ondertussen is het een pak beter en ik besefte welke stappen ik de laatste tijd heb gezet. Heel wat inzichten rijker hoop ik om nog meer stappen in de goeie richting te zetten.

Die inzichten kreeg ik donderdag ook op het werk via mijn collega’s. We hadden teamvergadering met mijn collega’s die dezelfde job doen in een andere provincie en de laatste tijd maken we daar meer tijd voor intervisie, wat maakt dat ik meestal heel erg geïnspireerd terug kom en zin heb om met dingen aan de slag te gaan, want een mens kan altijd bijleren van hoe andere het doen.

img_0184

Ik was behoorlijk moe vrijdagavond en had eigenlijk niet meer zo veel zin om nog iets te doen, maar papa was jarig dus stond er nog een etentje gepland. Nu was dat natuurlijk een meevaller omdat ik dan zelf niet meer hoefde te koken en voor dit dessertbordje wou ik toch echt nog wel graag buiten komen.

En ook zaterdag was het feest, in WK thema. Ik haalde mijn beste Poolse dansmariekesoutfit boven (iedereen kreeg namelijk een deelnemend WK-land toegewezen) en het was een hele fijne avond. Ik werd zelfs 3e in het FIFA-kampioenschap op de Playstation (aantal keer FIFA gespeeld voor zaterdagavond: nul) dus best wel trots op mezelf.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s