Lieze checkt in

Lieze checkt in #93

Lieze checkt in

Wat een week. Er waren 2 belangrijke dingen die speelden en omdat die allebei tijd vroegen had ik echt tijd nodig dit weekend om te bekomen want ik was echt kapot. Maar nu kan ik er hopelijk weer tegen.

Een vriendin van mijn startte onlangs met een eigen zaak en had vorige week opendeurweekend. Ik kon zondag natuurlijk niet anders als daar bij zijn: een startende zelfstandige steunen en er zijn voor een vriendin tegelijk. En ze doet dat super goed!

Maandag was de grote dag daar: mijn eerste voorontwerp gaan bekijken bij de architect. Ik had toch een beetje zenuwen en na die eerste blik moest ik het even laten bezinken. Ik heb er ondertussen al met veel mensen over gepraat en dat zorgt bij momenten alleen maar voor verwarring want iedereen heeft andere voorkeuren, maar ik moet natuurlijk uiteindelijk mijn eigen goesting doen en een praktisch huis hebben. Dus naar welke raad luister je en naar welke niet? Eventjes de tijd nemen en dan binnenkort terug naar de architect voor de aanpassingen.

img_02161

 

Een huis bouwen is duur, dus als je dan op iets kan besparen, dan is dat altijd leuk. Dinsdag werd op het werk de nieuwe car policy toegelicht en ook voor mij zit er een bedrijfswagen in. Ik ga de mijne op zich wel missen, maar toch is het leuk natuurlijk.

Op het werk kreeg ik woensdag iemand over de vloer om een ondernemingsplan te bespreken (niks bijzonder, dat is nu eenmaal mijn job). Het jammere was deze keer dat het plan eigenlijk echt niet haalbaar was. Dat had een lastig gesprek kunnen worden, maar eigenlijk werd het een heel constructief gesprek en heb ik die persoon toch goed kunnen helpen.

Donderdag moest ik lang in de auto zitten, maar kon ik dat doen in het gezelschap van Marathonradio. De combinatie Peter Van de Veire, Rudi Vranckx en Andy Peelman was echt hilarisch. Vooral die laatste is echt zo grappig, al is het natuurlijk vaak ook de interactie die daar voor zorgt. Ik heb in ieder geval vaak hardop gelachen in de wagen.

 

Wat het meeste tijd vroeg deze week buiten mensen mijn plan laten zien, was een grote deadline op het werk. Die werd onverwacht naar voor geschoven dus er kwamen behoorlijk wat overuren aan te pas om alles gedaan te krijgen tegen vrijdag. Maar ik ben dan wel zo koppig om het absoluut te willen halen. Wel nog een stresske toen op de valreep bleek dat het systeem vastliep en ik informatie kwijt was, maar gelukkig hebben onze IT’ers het nog kunnen redden en was alles nog op tijd binnen.

Shoppen met de papa, dat gebeurt echt zelden. Maar omdat hij graag een nieuwe portefeuille wilde voor zijn verjaardag en Vaderdag, gingen we zaterdag samen naar de winkel om eentje te kiezen. Papa blij met een cadeautje en dochters blij met de inspiratie, want het blijft toch altijd moeilijk om iets te vinden zonder voor een boekenbon of iets lekkers te gaan. Hopelijk gingen jullie vaderdagcadeautjes net zo vlot.

3 gedachten over “Lieze checkt in #93”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s