Lieze checkt in

Lieze checkt in #95

Lieze checkt in

Ik val in herhaling, want de laatste tijd lijkt elke week nog sneller voorbij te gaan dan de vorige. Bloggen komt er niet van en ik blijf elke keer hopen dat het de komende week wat rustiger gaat zijn (juli lijkt daarvoor een goed keerpunt) maar ik betwijfel of dat zo gaat zijn. Gelukkig is het niet alleen druk door het werk maar ook door leuke dingen.

Het was een kort nachtje vorige zaterdag op zondag, aangezien ik pas om half 4 thuis was van Werchter. Een dag gewoon op de zetel liggen zat er niet in, want er stond nog een familiefeestje op het programma. Of ik de hele tijd zo’n wakker gezelschap was, dat denk ik niet, maar het eten was wel heel lekker.

Maandag voetbaldag. Ik wou, net als vele anderen graag de match zien en ging bij een vriendin kijken. Die was net geopereerd en wou graag mijn bouwplannen zien, dus het werd een ziekenbezoek/bouwvergadering/voetbalmeeting/gezellige babbel. En er werd nog voor mij gekookt ook nog.

Weet je nog het zotte plan om ons nieuwe kantoor in een kerk te maken? Hoe dat er nu ongeveer zou gaan uitzien kregen we dinsdag te zien. De architecten kwamen de plannen voorstellen. Het ziet er allemaal knap uit, al zijn er sommige dingen bij die ik me nog altijd niet zo goed kan voorstellen. En als je die plannen ziet, dan is mijn huisje bouwen een makkie.

Even tijd voor een break woensdag. Ik had een dagje verlof om met een vriendin naar de braderij te gaan. Niet dat die braderij zoveel voorstelt, we kochten zelfs niks, maar het is een goed excuus om rustig te gaan lunchen, wat rond te wandelen en bij te praten.

img_0255

Ik schreef al dat ik binnenkort een nieuwe auto mag gaan kiezen. Maar ondertussen rijd ik natuurlijk nog gewoon met mijn eigen auto en dan zit je met dingen als keuring en onderhoud die moeten gebeuren. Vorige week werd mijn auto niet goedgekeurd omdat er iets mis was met de lichten en dus moest ik snel ergens terecht kunnen om dat op te lossen. Collega to the rescue die een adresje kende waar ze dat snel en goedkoop konden oplossen en waar ik donderdag mijn auto mocht binnendoen. Toen ik hem ging halen waren ze zelfs al naar de herkeuring geweest en al.

Iemand van bij ons in het bedrijvencentrum gaat weg. Jammer maar het geeft wel een reden voor een feestje dus vrijdag gingen we naar een Apero om haar een mooi afscheid te geven. Eerst lekker gaan eten (lijkt wel een constante deze week) en dan dansen en vooral ook heel veel lachen maakten het een mooie avond.

Ook zaterdag moest er natuurlijk tijd gemaakt worden voor de match. De eerste helft miste ik omdat ik toen nog op mijn paard zat, maar voor de 2e helft ging ik op de markt op groot scherm kijken met de vrienden. Niet dat thuis voor tv niet tof is, maar zo samen met heel veel andere geeft toch een heel andere sfeer. Nu maar duimen dat er nog heel wat matchen volgen.

3 gedachten over “Lieze checkt in #95”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s