Lieze checkt in

Lieze checkt in #94

Lieze checkt in

Ook deze week was het weer druk, zowel met dingen op het werk als met leuke dingen ernaast. Al voel ik vandaag wel dat ik 2 dagen laat in mijn bed lag. Ik kan er niet meer zo goed tegen en ben dus al heel deze zondag lui. Straks maar op tijd bedje in om er de komende week weer tegen te kunnen.

Zondag was Vaderdag. Dat we een leuk cadeautje konden scoren kon je vorige week al lezen, maar dat cadeau was natuurlijk om pas zondag af te geven toen we samen bij papa gingen eten. Niet zelf hoeven te koken blijft altijd fijn in het weekend.

Soms plaatst nieuws van anderen het leven weer even in perspectief. Een klant die ik al een tijdje niet meer had gezien vertelde me maandag dat ze de laatste maanden heel wat gezondheidsproblemen had gehad. Als ik zo’n dingen hoor, besef ik toch weer dat ik mijn 2 handjes mag kussen dat ik gezond ben. Hopelijk mag dat nog lang zo blijven.

Van de ene vergadering naar de andere crossen, dat stond dinsdag op de agenda. Gelukkig wel allemaal in Brussel in het zelfde gebouw. Gaan vergaderen in Brussel is nu niet mijn favoriete bezigheid maar een leuke bijkomstigheid is dat ik dan de trein neem en dan veel tijd heb om te lezen. De laatste tijd lukt lezen in bed niet meer zo goed omdat ik gewoon te moe ben, dus ik heb mijn schade wat kunnen inhalen.

Bij ons op het werk vinden ze zelfzorgtijd belangrijk. Zo af en toe de riem er eens af als het wat veel wordt en eventjes tijd nemen om te lezen, een wandelingetje te doen of iets anders. Nu heb ik daar nog maar zelden gebruik van gemaakt, maar na al de overuren van vorige week en opnieuw een avondje werk voor de boeg, besloot ik om woensdagmiddag even te gaan sporten om dan opgeladen terug aan het werk te gaan. Zo eens eventjes weg van je bureau kan immers wonderen doen.

Hebben jullie soms ook dat je wel eten meeneemt naar het werk maar dan ’s middags zin hebt in iets totaal anders? Ik dus wel en zo ook donderdag. Dan is het heel handig om een bistro in het bedrijvencentrum te hebben waar je gewoon uit heel veel lekkere dingen iets kan kiezen. Staat toch ook op het verlanglijstje voor ons nieuwe kantoor in Antwerpen.

img_0251

En vrijdag zat de werkweek er al op want we sloten de kantoren en gingen op personeelsuitstap. Super leuke dag met heel veel eten en drinken, maar ook fijne activiteiten als kajakken en schermen. De organiserende collega’s hadden het echt heel tof in elkaar gestoken, knap gedaan.

Om dan zaterdag nog eens te gaan feesten, want toen stond Werchter Boutique op het programma. Ik ging vooral voor Bruno Mars en het gezelschap van de vriendinnen. Bruno loste de verwachtingen in (en de vriendinnen natuurlijk ook), maar ik vond het vorig jaar beter. Van Robbie was ik toch een pak meer onder de indruk. Benieuwd wie volgend jaar de headliner wordt en of ik dan terug op de wei wil gaan staan.

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #94”

 1. Oh, schermen, dat lijkt mij inderdaad wel heel tof om eens uit te proberen! Tof dat ze op je werk voor een personeelsdag met activiteiten gaan; zo heb ik er ook al gehad en dat waren altijd de tofste (in tegenstelling tot degene waar we een hele dag brainstormen over de waardes en toekomst van het bedrijf…).
  En: groot gelijk om ’s middags even te gaan sporten!

  Like

  1. Wel behoorlijk intensief dat schermen en heel technisch. En een hele dag vergaderen hebben we ook al gedaan hoor, maar dat is dan geel Personeelsuitstap. Dit was echt om samen iets leuk te doen.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ja he. Wij gaan naar Ed Sheeran binnenkort en dan gaan er nog meer mensen op die wei en dus op de parking zijn. Ik ontzie het ineens een beetje…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s