Lieze checkt in

Lieze checkt in #104

Lieze checkt in

Amai wat een week. Waar ik normaal gewoon ben om achter een bureau te zitten, was het deze week verhuisweek op kantoor en voelde ik me met momenten behoorlijk geradbraakt. En stikkapot als ik thuiskwam. 

Al die drukte maakt dat ik me met de beste wil van de wereld niet meer kan herinneren wat ik vorige zondag heb gedaan. Waarschijnlijk niks bijzonders dan, maar ik weet er echt niks meer van. Was het mooi weer? Was er iets te doen? Brein compleet blanco.

Maandag was ik beter voorbereid. Toen ging de avondschool open en ging ik me inschrijven voor komend schooljaar. Ik wou namelijk nog wel iets gaan volgen maar wist lang niet wat omdat ik weinig zin had in echt terug studeren en koken zegt met niet zo veel. Maar toen vond ik de opleiding klussen en dat leek me wel heel hard van pas te kunnen komen het komende jaar, dus binnenkort sta ik te goochelen met hout, elektriciteit en sanitair als een echte handige Harriette.

img_0437

En dan was het zover: verhuisdag. De dag ervoor hadden we alles klaargezet en wat orde geschept in de chaos en dinsdag kwam dan de verhuiswagen. Het was een zware dag, maar op zo’n momenten steekt iedereen wel de handen uit de mouwen en het is mooi om te zien hoe groot de wil is om van onze nieuwe maar tijdelijke locatie een leuke plek te maken.

Een nieuwe buurt, die moet uiteraard verkend worden. Dinsdag vonden we al de bakker, woensdag gingen we de pastabar in de buurt. Dat kwam nog goed uit, want ik moet die avond nog werken (niet mijn beste staaltje van planning om te denken dat het een goed idee was om na 3 dagen dozen inpakken, versleuren en uitpakken nog een infosessie te geven).

Door de verhuis stonden ook nog eens al mijn afspraken van de week op 1 dag, namelijk donderdag dus daarna was het hoog tijd voor ontspanning. Milow kwam optreden in de buurt en van live muziek kan ik altijd genieten, zeker met een pintje er bij.

Waar ik wel beter gepland had, was vrijdag, want toen had ik een dagje verlof. Al zag ik wel nog mijn collega’s want we hadden afgesproken om de week af te sluiten in een leuke wijnbar om te klinken op de verhuis. Niet het hele team kon er bij zijn, maar het was gezellig en ik had een aantal fijne gesprekken.

Over zaterdag valt niet veel te vertellen. Ik zag het vooral als dagje om alles wat bij te werken en mijn huishouden te doen. Beetje zoals veel andere zaterdagen. Ik ontdekte zelfs net dat ik overlaatst zaterdag in mijn weekoverzicht vergeten was. Vaak dus niet zo’n memorabele dag blijkbaar.

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #104”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s