Lieze checkt in

Lieze checkt in #103

Lieze checkt in

Onhandigheid troef vandaag. Ik heb al de afwasmachine open getrokken toen die bezig was, een halve pot groenten laten vallen, ben over de stofzuiger gestruikeld… Ik probeer wel nog eventjes veilig een blogpost bij elkaar te typen.

Zondag kroop ik in mijn keuken. Ik merkte dat ik de laatste tijd weer meer verviel in het halen van snelle maaltijden in de winkel in plaats van vers te koken. Dat zag ik ook op de weegschaal dus tijd om de diepvries vol te steken om genoeg alternatieven in huis te hebben. Nu is er ruime keuze: gegrilde groentjes, spaghettisaus, chilli con carne en stoofvlees. Ik heb mijn best gedaan.

Haat me nu niet, maar ik ben wel blij dat het maandag zo hard regende (al was het wel wat jammer voor een klant die net tijdens een stortbui ons kantoor moest binnenkomen). Maar het geeft precies wel terug wat zuurstof en het lijkt alsof de natuur een beetje terug tot leven komt en er voor zorgt dat er terug wat meer evenwicht is. Uiteraard hoeft het niet elke dag, maar zo af en toe wat afkoeling is toch altijd welkom. En als ik toch achter mijn bureau moet zitten, dan is die regen toch helemaal niet zo erg.

Zo’n huis laten tekenen, het is toch niet zo simpel. Want het moet natuurlijk wel goed zijn. Op basis van een aantal suggesties vroeg ik toch nog wat aanpassingen bij de architect dinsdag. Niet alle ideeën haalden de laatste versie, maar ik was toch blij om het echt eens getekend te zien, want dat zegt toch altijd meer. Ik denk dat we er nu wel ongeveer zijn met het ontwerp. Maar ja, er komen nog dingen genoeg om over te twijfelen en te beslissen.

Rond 15 augustus proberen we altijd met de familie samen te komen om Moederdag te vieren, ook al ontbreekt de belangrijkste mama daar ondertussen. Woensdag stak mijn neef de barbecue aan en zaten we gezellig allemaal samen de traditie in ere te houden.

img_0428

Barbecue is lekker, maar wat ik donderdag op mijn bord kreeg was nog beter. We gingen met een aantal collega’s eten bij Thais restaurant Siam Sally in Antwerpen en man dat was lekker. Ik wist niet zo goed wat ik mocht verwachten van Thaise keuken buiten dan de Dim Sims waar ze reclame mee maakt, maar de rest was ook echt heerlijk! En dat zeg ik niet alleen omdat ze 1 van mijn starters is.

Een aantal jaar geleden zag ik het groepje Domino optreden op een feest waar ik was. Dat was echt dikke sfeer dus toen ik hoorde dat ze hier vrijdag een zomerconcert kwamen geven, wilde ik er graag bij zijn. Het kwam een beetje traag op gang, maar op het einde van de avond stond iedereen te shaken en mee te zingen, inclusief mezelf.

Het werd dan wel niet heel laat, zaterdag was ik echt niet in mijn doen, geen energie, geen zin om iets te doen. Geen idee hoe het kwam. Ik ging nog boodschappen doen en toch maar paardrijden, maar voor de rest gaf ik me gewoon een beetje over aan de lusteloosheid. Energie maar een beetje sparen voor de verhuis van ons kantoor komende week.

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #103”

  1. Hmm wij zijn ook weer het aantal levermaaltijden omhoog aan het krijgen…een trend die ik ook moet omgedraaid krijgen maar dat zal niet simpel zijn met de start van het nieuwe schooljaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s