Lieze checkt in

Lieze checkt in #119

Lieze checkt in

Toppertjes

* Gaan ontbijten met de vriendinnen en weer allemaal onze maandelijkse update kunnen vertellen.

* Een werkdag zonder afspraken waarop ik eindelijk eens goed kon doorwerken en wat bij kon werken. Er ligt nog altijd veel werk te wachten, maar hopelijk is het stapeltje leeg tegen de vakantie.

* Een cadeautje krijgen van een starter om mij te bedanken voor haar begeleiding. Heel fijn om appreciatie te krijgen.

* Veel chocolade krijgen voor Sinterklaas (en er redelijk goed kunnen afblijven).

Floppertjes

* Moeten ‘spijbelen’ van de klusles omdat ik echt gewoon te moe was en mij niet top voelde dinsdag. Al had ik in de les niet veel kunnen doen denk ik, zo met een suffe kop.

* Vreselijk slecht geslapen deze week. Ik denk te weten waaraan het ligt, maar ik hoop vooral dat het snel betert.

* Winterbanden op mijn auto laten leggen. Waarom wordt dat elk jaar duurder? Hoog tijd voor die bedrijfswagen.

* Babyborrels zouden fijn moeten zijn, maar ik vond die van mijn nichtje vooral confronterend. Je ziet daar alle mensen van jouw leeftijd zitten met hun gezin en de vraag of je zelf nog geen kindjes hebt, helpt al allerminst.

* En wat is het met al die regen mannekes, een mens kan gewoon niet buiten komen. Vooral maar hopen dat het volgende week met de kerstmarkt droger is.

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #119”

  1. Leuk dat die maandelijkse afspraak met de vriendinnen een traditie blijft. Ik probeer er een paar op te starten, maar het lukt niet… Babyborrels zijn echt niet leuk als je op onze leeftijd geen kinderen hebt, zelfs al is dat een bewuste keuze bij ons. Er komen vragen, alle gesprekken draaien rond kinderen,… Je voelt je al snel een alien hé…

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik blijf mezelf vertellen dat die regen nodig is. Dat de natuur zijn reserves van deze zomer nog dringend terug moet aanvullen…Met ratio het emotionele gevloek op die mottige regen tegengaan. Het lukt maar half.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s