Lieze checkt in

Lieze checkt in #120

Lieze checkt in

Toppertjes

* De dermatoloog die direct mijn probleempje oploste. Dat klinkt nu misschien logisch, maar toen ik belde voor een afspraak zaagde de secretaresse dat ik sowieso eerst een afspraak moest maken voor een consultatie en dan gingen ze daarna pas zien wanneer ze mij eventueel konden inplannen voor de ingreep (gewoon een klein goedaardig boebeltje verwijderen, niks ergs). Dat zou dus lang wachten en 2 keer de agenda vrijmaken zijn. Maar uiteindelijk kon alles toch al gebeuren tijdens de eerste consultatie, veel handiger.

* We gingen op teamdag met de collega’s. We zitten dan wel geregeld samen met ons team, zo’n dag waarop er echt aandacht kan zijn voor het team op zich in plaats van altijd inhoudelijk dingen te regelen kan al eens deugd doen en blijft goed voor de teamspirit.

*Er kwam goed nieuws van de architect. Ik zal hier volgende week of zo eens een update schrijven over hoe het nu met die bouwplannen staat voor we 2019 in gaan.

* Ondertussen heb ik ook een paar kerstcadeautjes gescoord. Ik heb het gevoel dat Kerst nog zo ver weg is, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Donderdag had ik verlof dus trok ik al maar even naar de winkel om niet volgende week nog alles last minute te moeten doen.

* Het was Kerstmarkt bij ons dit weekend en op zaterdagmiddag ga ik dan altijd helpen in de kraam van kameraden. Ik vind het toch nog altijd echt leuk om me te engageren in het verenigingsleven.

Floppertjes

* Ik heb de indruk dat het jaar voor mij en veel collega’s een maand te lang is. Iedereen is een beetje op en hunkert naar vakantie. Niet dat we al kunnen uitbollen want er moet nog heel wat gebeuren deze laatste week. Dat was ook te zien op het personeelsfeest. Niet dat de organisatie hun best niet had gedaan, maar het kwam niet echt op gang leek het wel. Iedereen te moe precies.

* Het is ook nooit goed voor ons Belgen. Waar ik vorige week zaagde over de regen, was de kou en de sneeuw van gisteren een spelbreker. Want normaal blijf ik na mijn shift op de kerstmarkt nog tot laat hangen om iets te drinken, maar nu was ik blij om binnen te kunnen opwarmen want het was echt ijskoud. En dan moest ik nog in de sneeuw naar huis wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s