Lieze checkt in

Lieze checkt in #121

 

Lieze checkt in

O jee, van bloggen komt niet veel in huis de laatste weken. Ik heb nochtans nog veel dingen in mijn hoofd zitten die er uit kunnen geschreven worden. Maar het is heel druk geweest dus weinig energie over gehad. Nu is het vakantie en tijd om bij te tanken.

Toppertjes

* Het begint na 3 jaar een traditie te worden. In de week voor Kerstmis organiseert het Cultureel Centrum hier een Irish Christmas concert waar ik met mijn papa en zus heen ga. Dit jaar was het een koor dat oude liederen bracht.

* Vanaf donderdag had ik vakantie dus kon ik al rustig wat kerstinkopen gaan doen in de supermarkt zonder de grote drukte deze dagen te moeten trotseren. En nu heb ik bijna 2 weken om wat te luieren, leuke dingen te doen en energie te tanken om het nieuwe jaar in te gaan.

* We hadden een officieus kerstetentje met de collega’s bij The Black Smoke. Het was sowieso heel gezellig en we kregen van onze directeur als verrassing ook nog eens allemaal een cadeautje.

* Ook met mijn vriendinnen had ik al een kerstetentje. We kopen ook een klein pakje voor elkaar en ik kreeg allerlei dingen om te gebruiken op de bouw: werkhandschoenen, een veiligheidsbril, een planner en chocola om de frustraties weg te eten.

* Na 10 jaar ging ik ook nog eens naar de kerstmarkt in Brussel. Die blijft toch echt wel de moeite om te zien, met de lichtshow op de markt en de mooie lampjes overal. En een aantal studievriendinnen terug zien was natuurlijk ook fijn.

IMG_0662-1

Floppertjes

* Alles voor de bouwaanvraag wordt nu in orde gemaakt, maar ik kreeg van de architect te horen dat het waarschijnlijk pas na het bouwverlof zal zijn dat een aannemer aan de slag kan gaan. Ik had eerder gehoopt op het voorjaar, maar het is niet anders zeker.

* Het was hoog tijd voor vakantie want ik was een klant van mij gewoon compleet vergeten. Gelukkig kon ik haar wel nog verder helpen, maar ik voelde me wel eventjes ambetant.

3 gedachten over “Lieze checkt in #121”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s