Lieze checkt in

Lieze checkt in #122

 

Lieze checkt in

Het was hier eigenlijk best een rustige week, in onze familie zijn niet al te veel verplichtingen deze dagen en ik had de hele week vakantie. Zalig luieren was dus geen probleem.

Toppertjes

* Op Kerstavond werd ik bij mijn zus uitgenodigd en haar vriend maakte iets lekkers klaar. Niks heel fancy, maar gewoon fijn samen eten en praten.

* Kerstdag is dan het moment waarop we met de hele familie samen komen, een traditie die we al heel lang in stand houden. We maakten het menu wat beperkter dan vorig jaar, maar dan hadden we nog altijd meer dan genoeg eten. We trekken ook altijd namen dus iedereen kreeg  een cadeautje.

* Ik had heel veel tijd om te lezen, vooral de stapel Libelles van de afgelopen weken lag op mijn te wachten, maar ik las ook nog 2 boeken. Een overzichtje van wat ik de laatste maanden las geef ik volgende week.

* Ik ging met mijn beste vriendin naar een workshop over feestkapsels en dat was heel leuk. We kregen heel wat leuke tips mee en hopelijk lukt het nu ook nog om die kapsels thuis te recreëren.

IMG_0673

* Er is heel wat goeie televisie tijdens deze periode. Zo heb ik al een paar keer goed kunnen lachen met het jaaroverzicht in Vrede op aarde, genoot ik van de eerste afleveringen van L’amica geniale die nu lopen op Canvas en ben ik ook echt gecharmeerde door De weekenden (die Joris Hesselt is echt heel goed in human intrest).

Floppertjes

* Er blijven zo toch nog altijd kleine dingen van de verkaveling boven komen om rekening mee te houden bij het indienen van de bouwaanvraag en elke keer is dat toch even schrikken want wie weet wat er dan weer allemaal bij komt. Maar het lijkt allemaal goed te komen (hoop ik).

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #122”

 1. Vrede op Aarde vind ik ook fijne tv maar ik heb nog maar een paar keer kunnen kijken. Van De Weekenden heb ik al veel gehoord, misschien moet ik dat online maar eens opzoeken.

  Like

 2. Tof idee, zo’n workshop feestkapsels! (en misschien iets dat ik beter ook eens zou doen, want verder dan wat opsteken kom ik tegenwoordig niet meer; vroeger had ik precies meer inspiratie :-) )
  Over L’Amica geniale hoorde ik al zoveel goeds dat ik er ook graag eens naar wil kijken. Alleen ben ik normaal van het principe om eerst de boeken te lezen, maar ja, tegen dat ik dan aan kijken toekom ;-) Las jij de serie al?

  Like

  1. Ik ben nu in boek 3 bezig. Ben pas beginnen lezen nadat ik de serie heb gezien en die volgt wel echt heel goed het boek. Ben wel blij dat ik het boek ook nog gelezen heb omdat dat voor sommige dingen nog wat meer inzicht gaf in waarom de personages iets deden.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s