Lieze checkt in

Lieze checkt in #124

 

Lieze checkt in

Na de vakantie en de feestdagen, was het nu terug een heel gewoon weekje. Nieuwjaar begint al lang geleden te lijken en de dagen vallen weer in hun gewone patroon. Daarom ook wat minder hoogte- en laagtepunten.

Toppertjes

* Bij de les elektriciteit kregen we ineens een testje. Dat vond ik best spannend want ik blijf denken dat ik iets mis ga doen, maar uiteindelijk lukte het redelijk goed. Ik denk dat het dat bij klussen vaak ook is, gewoon durven dingen proberen. Niet dat ik alles van nul zelf ga kunnen, maar ik kan minder mis doen dan ik denk blijkbaar.

* Het was nieuwjaarsreceptie in ons bedrijvencentrum. We dachten dat we eventjes langs zouden gaan voor een drankje en een hapje, maar uiteindelijk stond er een heel pastabuffet klaar, was er live muziek en werd er gedanst. Ik bleef dus een pak langer hangen dan voorzien, maar dat is een teken dat het goed was.

* Sommige mensen die bij mij langskomen op het werk hebben niet meer zoveel hulp nodig, anderen hebben echt een duw in de rug nodig om stappen te kunnen zetten. Aan enthousiasme ontbreekt het dan meestal niet, maar 1 inzicht of 1 contact kan soms een wereld van verschil betekenen. Ook deze week kon ik zonder al te veel moeite van mezelf iemand echt vooruit krijgen en kreeg daar veel dankbaarheid voor terug.

Floppertjes

* In de stad waar ik woon was er een winterdorpje. Dat had ik helemaal nog niet gezien dus op de laatste dag besloot ik van er toch eens naartoe te wandelen. Nu had ik er sowieso niet al te veel van verwacht en dan nog was het een teleurstelling. In het café werd blijkbaar vanalles georganiseerd en hopelijk was dat wel tof want voor de rest was er niks aan.

* Starters met slecht time management. Ik had deze week maar liefst 6 afspraken die moesten verzet worden omdat de mensen niet klaar waren met hun voorbereidingswerk. En zo’n dingen halen natuurlijk mijn hele agenda overhoop.

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #124”

  1. Winterdorpjes vallen meestal tegen vind ik. Ben daar helemaal niet zo voor. Het nieuwjaarsetentje op het werk komt er hier deze week aan en inderdaad nieuwjaar lijkt al lang geleden, ook al zijn we nog maar half januari.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s