Lieze checkt in

Lieze checkt in #127

 

Lieze checkt in

Toppers

* Ik was super fier op mezelf dat ik helemaal zelf 2 spotjes had kunnen vervangen in mijn woonkamer. En dat was eigenlijk nog niks tegenover de oefening die ik deze week in de les elektriciteit kreeg en bijna helemaal tot een goed einde bracht. Mij gaan ze dus niet meer onder tafel babbelen op de bouw hopelijk.

img_0737

* We deden op het werk een fijn Inspiratiecafé met veel deelnemers, interessante topics en op een leuke locatie. Zoals altijd geeft het toch nog een extraatje om eens buiten het kantoor te komen en mensen daar verder te helpen.

* Ik had vrijdag een dagje recup en besloot wat bouwzaken te bezoeken om op zoek te gaan naar bakstenen en dakpannen. In de ene zaak konden ze al beter advies geven dan in andere, maar ik krijg wel een idee van wat ik wil. Ik heb nu ook adresjes van huizen waar ik eens kan gaan kijken hoe het er in het echt uitziet.

* Een shopuitje met de beste vriendin duurde onverwacht wat langer dan gedacht, maar dat was alleen maar meer tijd om wat bij te praten want we hadden elkaar na oudjaarsavond niet meer gezien. En het leverde nieuwe schoenen op.

Floppers 

* Het weer in het weekend was maar triestig. Vorige zondag kwam ik nog eens in Hasselt maar in plaats van nog rustig wat winkels te bekijken, was het de kortste weg door de regen zoeken en gisteren was het al niet veel beter.

* Mijn administratie lijkt me te blijven achtervolgen. Ik had deze week al wat dagen ingepland om bij te werken en ik heb ook weldegelijk een deel gedaan gekregen dat er al een tijdje lag, maar de stapel ik nog niet weggewerkt. Ik hoop dat dat snel wel zo is, want dat gevoel van dingen te blijven meeslepen is toch niet zo fijn.

Kleine gelukskes

* Het kleine beste vriendinnetje dat blij is om mij te zien en komt vragen om haar een handje te geven.

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #127”

  1. ‘k vond dat wel leuk om naar huizen te gaan kijken en de bakstenen te becommentariëren en een beeld te vormen van wat je zelf wou. Het was leuk omdat we al vrij snel doorhadden wat we wilden en het me dus niet teveel keuzestress opleverde.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s