Lieze checkt in

Lieze checkt in #128

 

Lieze checkt in

Toppers

* Door de challenge van Miss Pixie helemaal digitaal gedeclutterd op mijn smartphone. Ik dacht dat het al heel goed meeviel bij mij, maar ik bleek toch 69 apps op mijn telefoon te hebben (waarvan ik er 13 heb geliquideerd), ik maakte mijn WhatsApp geheugen leeg en smeet meer dan 600 foto’s weg en synchroniseerde met Google Photo’s. Veel meer ruimte op de telefoon nu dus. Benieuwd naar de uitdaging van volgende week. En naar hoeveel apps jullie op je telefoon hebben staan.

* Ik heb dan nog niet heel veel Thais gegeten in mijn leven, maar het lekkerste blijf ik het toch vinden bij Siam Sally. En dat zeg ik niet alleen omdat ik deze onderneemster in begeleiding had. Ik ging nog eens eten met een vriend om wat bij te praten en ook hij was enthousiast over het eten.

* Ik hou altijd van netwerkrecepties en al zeker niet als je tussen veel mensen staat die je niet kent. Het is dus telkens een beetje uit de comfortzone komen. Het voordeel van het toch te blijven doen is dat je na een tijdje meer mensen leert kennen en het dus ook gewoon makkelijker wordt. Zo werd het donderdag best een interessante avond en ik kreeg ik nog heel wat positieve feedback ook.

Floppers 

* Mensen die vinden dat er voor hen eigen regels moeten gemaakt worden. Want zij weten het beter. Of ze zijn toch sukkelaars. Of ze voelen zich belangrijker. Ik weet niet wat het is, maar ik ga de regels echt niet aanpassen omdat er iemand er de kantjes wil aflopen en wil dat ik dan maar mee tegen de wet inga.

Kleine gelukskes

* De weegschaal ietsje minder zien aangeven dan de vorige keer.

* Er in lukken om een supergoeie selfie te maken.

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #128”

 1. Ik heb begin dit jaar mijn foto’s van mijn telefoon opgeruimd, gearchiveerd en deels weggedaan. Ik kwam onder andere foto’s tegen van baby’s en bruiloften die ik niet eens herken, haha. Heel interessant. Voelt wel goed als dat opggeruimd is, nu nog zo zien te houden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als ik enkel kijk naar de apps die ik zelf heb geïnstalleerd (de andere zijn er ofwel standaardapps à la berichten, rekenmachine, camera… ofwel apps die ik totaal niet gebruik, maar niet kan verwijderen, omdat ze standaard op mijn telefoon staan), dan heb ik er 5 :-) Twee bankapps (eentje van mijn Belgische, eentje van mijn Zwitserse bank), Shazam, WhatsApp en Dropbox (om snel foto’s naar mijn pc over te brengen). Dat ik bewust geen internet op mijn gsm heb, helpt natuurlijk wel :-)

  En tof dat je zo’n leuke netwerkreceptie had! En bewonderenswaardig ook (zegt zij, die wanneer ze niemand kent veel te vaak op het toilet gaat schuilen…).

  Like

   1. Dat snap ik helemaal! Ik ben bij mijn gsm gewoon héél streng, omdat ik al zoveel verleiding heb op mijn laptop (en die kan ik moeilijker aan de kant leggen, omdat ik hem nodig heb om papers enzo te schrijven :-) ). Vandaar dus ook geen internet en ja, zonder internet is het natuurlijk makkelijk om weinig apps te hebben :-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s