Lieze checkt in

Lieze checkt in #129

 

Lieze checkt in

Toppers

* Ontbijten met de burgemeester doe ik niet elke dag, maar afgelopen dinsdag wel. Nu is onze burgemeester geen vreemde voor mij. Ze was vroeger mijn juf biologie en technisch gezien is ze momenteel mijn huisbaas. Ik krijg ook altijd een goeiedag als ik haar tegenkom. Maar nu mocht ik eens met haar en de schepen lokale economie gaan praten over mijn job om zo nog beter samen te werken voor de lokale ondernemers.

* Ik val hiermee in herhaling, maar avondjes met vriendinnen blijven toch nog altijd een topper. Het hoeft niks speciaals te zijn of over iets speciaals te gaan, maar gewoon even bijpraten over wat er in ons leven gebeurt, dat zijn de dingen die het leven dat tikkeltje mooier maken.

* De aannemer ligt vast voor de bouw. Het was eerst even wachten op prijzen en op de timing, maar degene waar mijn architect graag mee werkt en tevreden is, kwam met een goeie prijs en kan na het bouwverlof beginnen dus de knoop was toen snel doorgehakt. Begin maart gaan we eens allemaal samen zitten om alles te bespreken.

Floppers 

* Een goeie sample, noemde de gastheer het panel bij een activiteit die ik bijwoonde. Alsof de panelleden dus een goede weergave was van hoe in dit geval de startup-markt er uit ziet. In het panel zaten echter alleen maar mannen. Ik geloof echt niet dat er geen vrouwen te vinden zijn die iets zinnigs kunnen zeggen over startups. Gemiste kans!

Kleine gelukskes

* Terug een programma op tv met Arnout Houben. Alles wat die mens maakt is goed.

* Hoge hakken uitdoen na een dag rondlopen.

* Dat dit mijn 500e blogbericht is.

* Collega’s die blij zijn om me te zien als ik eens op een andere dag dan normaal op kantoor in Antwerpen verschijn.

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #129”

  1. Blijft toch altijd een vreemd gevoel vind ik, een gesprek aanknopen met de burgemeester. De mijne (Hans Bonte) komt geregeld in de media en het gaf me toch een onderdanig gevoel toen ik hem aansprak op de Nieuwjaarsreceptie onlangs.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s