Lieze heeft een doel

Laat maar komen

Het gaat wat beter met mij, mentaal voelt het stabieler en ook mijn energiepeil is terug wat normaler (al moet de bloedtest volgende week nog even bevestigen dat mijn waardes nu een stuk beter zijn). Dat geeft me ook wat meer ruimte om terug op zoek te gaan naar dingen die ik leuk vind en me dus nog meer energie geven. Alleen blijkt dat niet zo’n makkelijke opgave te zijn. Het lijkt alsof ik niet meer zo goed weet wat ik leuk vind en wat ik allemaal graag zou willen doen.

52769472_10157142384534747_6075873372162490368_o

En nu de Vasten er aan komt en het dus in blogland weer “40 dagen bloggen” is, voelde ik iets broeien. Want ik hoef daarom niet constant uit mijn comfortzone geduwd of getrokken te worden, maar een uitdaging op tijd en stond vind ik wel leuk. Maar daar heb ik jullie hulp voor nodig.

Kennen jullie leuke uitdagingen waar ik aan kan meedoen (momenteel loopt bv de digital declutter challenge van MissPixie)? Of hebben jullie zelf een leuke uitdaging voor mij in gedachten (van eens vegetarisch koken tot op blind date gaan of een hele maand geen tv kijken)? Of wil je met uitdagen om over een bepaald thema te schrijven? Dan wil ik daar vanaf woensdag iets mee gaan doen. Ik engageer me uiteraard niet om alle uitdagingen ook effectief niet te doen, ik ga toch maar mijn vetorecht uitroepen als het nodig zou zijn. Maar wie weet ontdek ik wel een nieuwe passie.

7 gedachten over “Laat maar komen”

  1. eens een vlogje opnemen? in je fotoarchief duiken? een moodbord voor elke kamer in je nieuw huis maken? een (paar)avondjes cultuur opsnuiven en er verslag van uitbrengen? …

    Like

  2. Oh oh, veel te veel ideeën nu ;-)
    Ik deed ooit een 30 dagen minimalismechallenge van Into Mind, misschien kan je die eens doen (https://lepetitrequin.com/tag/30-day-minimalism-challenge/)? Of misschien kan je eens een sport uitproberen die je nog nooit deed (een vrije val! een vechtsport! triatlon! :-) )? Of eens veganistisch koken? Eens koken met een ingrediënt dat je nog nooit gebruikte of uit een keuken die je totaal onbekend is? Of iets maken dat je normaal gewoon koopt in de winkel (confituur, choco, hummus, zoiets)? Eens een massage boeken van een type dat je nog nooit deed? Je laten registreren als stamcel- en/of orgaandonor? Ideeën delen over hoe je je huis wilt inrichten? Een uitstapje doen in elke Belgische provincie? Een brief met de hand schrijven?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s