Lieze leeft

Het zit vast

Het is vandaag donderdag en ik heb nog niet geblogd voor #40dagenbloggen. En ik zou wel willen bloggen en ik heb ook nog wel een lijstje van onderwerpen staan, maar ik heb precies geen goesting om over één van die dingen te schrijven momenteel. De inspiratie zit een beetje vast. Dat komt misschien omdat het vandaag mijn dagje niet lijkt te zijn. Ik geraakte niet zo goed uit mijn bed, wou vroeg beginnen op het werk maar toen ik daar (vroeg) aankwam leek de berg werk zo groot dat ik eigenlijk niet zo goed wist waar aan te beginnen. Het to do lijstje zijn ondertussen drie lijstjes geworden met allemaal andere dingen op en ik denk dat er nog dingen ontbreken. Vanavond heb ik ook nog opleiding dus ik kan mezelf nog niet afschakelen. Maar waarom had ik dan ook nog het idee om gewoon over te werken en rechtstreeks naar de opleiding te gaan? Want inefficiënt werken brengt eigenlijk weinig bij. Dus ga ik nu gewoon naar huis, eventjes schaamteloos op de zetel liggen om naar een paar afleveringen van Home & Away te gaan kijken en een stuk Tony Chocolonely te eten. En daarna ga ik nog wat copywriting leren. Die to do lijstjes, die liggen er morgen nog.

 

blog 9/40 van #40dagenbloggen

4 gedachten over “Het zit vast”

  1. Zelf doe ik niet mee aan 40 dagen bloggen omdat je dan inderdaad zonder inspiratie zit en eventueel het gevoel krijgt dat het iets is van ‘moeten’. Ik blog liever 4 goede artikels op een maand dan 40 artikelen die nergens over gaan. Heel veel succes nog met je opleiding en je to-dolijstjes ;-) en met 40 dagen bloggen uiteraard!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s