Lieze leeft

Ook anderen doen van 40 dagen bloggen

Uiteraard ben ik niet de enige gek die meedoet aan 40 dagen bloggen. Er is nog een hele lijst van andere deelnemers. We hebben zelfs een groep op Facebook om elkaar aan te moedigen en te inspireren. Nu lukt dat 40 dagen bij de ene al wat beter dan bij de andere, maar er wordt deze periode toch opmerkelijk meer geschreven in blogland. Ik moet behoorlijk mijn best doen om bij te houden met lezen.

En om de andere deelnemers eens in de bloemetjes te zetten, geef ik graag een selectie van mijn favoriete blogposts uit de eerste weken van 40 dagen bloggen.

Wat Irene leerde van haar dag (niet meer online)
Omdat het heerlijk simpel is en Irene heel tof kan schrijven over de kleine dingen in het leven.

De originele blogstijl van Sofie
Omdat zelfs migraine of een ander monster een enthousiaste blogger niet kan tegenhouden om te schrijven.

Hoe Joni op haar gezondheid wil letten (niet meer online)
Omdat ik BodieBoost overlaatst tegen kwam en dat wel een leuk concept vond, waar ik weliswaar nog niks mee gedaan heb.

Waar Haaike warm van werd
Omdat gewoon het woord ‘silberstreifen’ toch echt heel schoon is.

Hoe Katrijn jonger werd door te verhuizen
Omdat ik het altijd fijn vind om te lezen hoe anders de dingen er op een ander aan toe gaan zonder dat je het verwacht.

Hoe Talitha ook een klimaatrakker is
Omdat alle beetjes helpen en hier nog een aantal dingen in het lijstje stonden die ik nog niet kende.

blogpost 15/40 van #40dagenbloggen

7 gedachten over “Ook anderen doen van 40 dagen bloggen”

  1. Ah merci voor de vermelding! ^^ Binnenkort schrijf ik ook zo’n post met m’n favorietjes. Ik merk ook dat ik ofwel veel tijd steek in blogposts van anderen lezen of veel tijd steek in zelf schrijven en dan uiteraard geen tijd meer heb om zelf te schrijven of te lezen :p Nogal een evenwichtsoefening!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s