Lieze checkt in

Lieze checkt in #138

Lieze checkt in

Zalig Pasen allemaal! De vasten is gedaan en daarmee ook 40 dagen bloggen. Maar uiteraard blijf ik hier verder schrijven, alleen ietsje minder terug.

Toppers

* ‘Liefde voor muziek’ is terug, joepie! Ik blijf dat zo’n fijn programma vinden. En ik had het dan al we gehoord via Facebook dus het was niet meer helemaal nieuw, maar ik word zo blij van Sleeping Bag van Milow (zijn versie van ‘Zeil je voor het eerst’). Ik hoop dat dat een zomerhit wordt die nog vaak op de radio te horen zal zijn.

* Ik had ook deze week 2 dagjes verlof en als het dan ineens zomer is die dagen dan is dat natuurlijk fijn meegenomen, ook al moeten er praktische dingen gebeuren als zomerbanden op de auto laten leggen, naar de fietsenmaker en dingen kiezen voor de bouw.

* Hoe zot is het om in april nog om 23u op het terras te kunnen zitten. Het was dan nog eens in wat het hipste restaurant van Leuven wordt genoemd en in het leuke gezelschap van een aantal studievriendinnen waarmee ik heel hard heb kunnen lachen. Zo’n avondjes mogen er in de komende maanden zeker nog komen.

Floppers 

* Voor de avondschool moeten we ineens ook huiswerk maken. Ik zie de meerwaarde er niet bepaald van in omdat het gaat om iets waar ik in mijn ogen weinig mee ga zijn, ik wil immers geen loodgieter worden, ik wil gewoon wat kleine klusjes zelf kunnen doen. Maar ja, de leraar lijkt daar anders over te denken. Het huiswerk was dan ook met dikke tegenzin. Gelukkig spanden we als dames uit de les samen en kwamen bijeen om het te maken. Met een hapje en een glaasje cava er bij hebben we dan maar het nuttige (hoewel…) aan het aangename gekoppeld.

Kleine gelukskes

* Smoutebollen eten.

* Lezen in het zonnetje.

 

 

 

 

 

 

10 gedachten over “Lieze checkt in #138”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s