Lieze blogt

40 dagen bloggen in cijfers

52769472_10157142384534747_6075873372162490368_o

De vasten zit er op. Dit is mijn 40e blogpost sinds Aswoensdag. Net op tijd voor Pasen dus. Gezien het feit dat ik amper een planning had gemaakt voor deze uitdaging, vind ik het zelf een beetje verrassend dat ik er toch nog redelijk vlotjes geraakt ben. En om af te sluiten maak ik even een overzichtje van de afgelopen veertigdagentijd.

Vier
Boeken die ik tijdens de afgelopen 40 dagen las. 2 daarvan stonden al in mijn overzicht van gelezen boeken van het 1e kwartaal, de 2 anderen komen dus in het volgende overzicht nog aan bod.

Eén
E-mailadres dat ik gemaakt heb voor mijn blog. Eigenlijk zotjes dat ik daar nog nooit aan gedacht had. Maar ineens viel me in dat ik in mijn account recht heb op meerdere adressen dus misschien wel zo handig om dat hier aan de blog te koppelen.

Zes
Skipdagen die ik heb ingezet tijdens de uitdaging van 40 dagen bloggen. Dat is exact zoveel als dat je er in principe krijgt, dus perfect uitgeteld.

Tien
Het aantal foto’s dat ik bij blogberichten plaatste tijdens 40 dagen bloggen. Belachelijk weinig dus eigenlijk. Maar ik schreef eerder ook al dat ik niet zo bezig ben met foto’s.

Honderdvierenzeventig
Het aantal reacties die ik kreeg hier op mijn blogposts uit 40 dagen bloggen. Sommige mensen reageerden vaak, anderen maar een enkele keer. Maar bedankt voor ze allemaal!

Dertienduizendtweeëntachtig
Het aantal woorden dat er in de vorige 39 blogberichten stond. Het langste ging over de boeken die ik las, het kortste was over een filmpje van Brene Brown. Pak dat er vandaag nog zo’n 300 woorden bij komen.

Tweeduizendnegentien
Zoveel bezoekers kwamen hier over de vloer tijdens 40 dagen bloggen. Oude getrouwen maar ook een aantal nieuwe lezers, die hopelijk misschien wel blijven hangen in de toekomst.

 

blogpost 40/40 van #40dagenbloggen

 

7 gedachten over “40 dagen bloggen in cijfers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s