Lieze checkt in

Lieze checkt in #139

Lieze checkt in

Het lijkt wel bijna een traditie te worden. 40 dagen bloggen is gedaan en de week erna lukt het me minder om wat te schrijven. Tja, druk druk druk he.

Toppers

* Met mijn peter gaan eten voor Pasen, een traditie die ook al heel lang mee gaat. Niet iedereen kon er bij zijn en het was ook een beetje jammer om op zo’n mooie dag binnen te zitten, maar het eten was lekker en ik ben blij dat we zo’n momenten nog hebben.

* We kregen op het werk een opleiding Office 365. Had ik eigenlijk wel naar uitgekeken want alle tools om dingen efficiënter te laten lopen zijn welkom. En ik vind het ook wel leuk om dan daarna dingen te zitten uitproberen. We gaan ons werk nog hebben maar nu weten we tenminste waar we aan moeten werken.

* Ik zag heel veel starters deze week: mijn studenten die ik begeleid kwamen langs en zat in de jury van een project voor jong Antwerps ondernemerstalent. Het nieuws kwam deze week ook dat in 2018 meer dan 100.000 mensen een zaak zijn begonnen vorig jaar en het meeste dan nog in de provincie Antwerpen. Niet moeilijk dus dat wij het tegenwoordig zo druk hebben ;-)

Floppers 

* Nog net op de valreep (mijn nieuwe auto staat klaar in de garage) een deukje in mijn auto krijgen door iemand die z’n deur iets te hard open gooit. Nu hebben we dat wel zo goed mogelijk proberen afhandelen, zelfs al moest het in het Frans want mevrouw kwam uit Wallonië. We krijgen het wel opgelost, maar stom blijft het wel.

Kleine gelukskes

* De bloemetjes op mijn terras (ook al zijn er aantal kapot geregend).

* Het concert van Nick & Simon op de Nederlandse tv. Nog 2 weken en ze spelen nog eens in Vlaanderen.

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #139”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s