Lieze leeft

Ik heb nog nooit

Bij Piepster’s Blog zag ik onlangs heel toevallig een dingetje dat ze op Facebook had gezien. Het was een lijstje van dingen die je ooit of nog nooit had gedaan en zo kon je dan kijken hoeveel punten je zelf scoorde. Ik kijk hier even naar een afgeslankte versie om te kijken hoe het bij mij staat.

2

 

 1. Een paar jaar geleden viel ik flauw, recht op mijn gezicht en dan zit er iets in de weg als je de grond raakt. Gevolg: neus gebroken. Gelukkig was dat allemaal niet heel rampzalig en stond ze niet scheef, dus was het gewoon rustig wachten tot ze terug aan elkaar was gegroeid.
 2. Spijbelen heb ik inderdaad nooit gedaan. Ik was nooit bepaald een rebel en spijbelen zou al helemaal anarchistisch geweest zijn, want mijn moeder was onderdirectrice op de school waar ik zat, dus ik kon niet bepaald met smoesjes afkomen.
 3. Ik denk niet dat ik het zou durven, skydiven. Ooit dacht ik anders wel dat ik dat eens zou willen doen hoor, maar nu is dat zot er wel van af. Wat ik wel nog zou overwegen is om eens een indoor skydive te doen, maar echt uit een vliegtuig, dat ga ik toch maar laten.
 4. Toen ik nog bij de Ethias Arena werkte, werden we met ons team eens uitgenodigd voor een event van een partner en om dat dan maar helemaal in stijl te doen, gingen we daar naartoe met een limo. Wel eens tof voor een keertje maar dan vooral omdat we dan met heel ons team samen in de auto konden zitten, voor de sjiek hoeft dat voor mij niet zo.
 5. Oh bah, geen mooie herinneringen. Ik had inderdaad een beugel, zo een ding dat ik ’s nachts moest indoen om er voor te zorgen dat mijn onderste en bovenste tanden mooier boven elkaar stonden. Dat ding deed pijn en hielp niet helemaal, waardoor ik het uiteindelijk opgaf en mijn tanden nu nog altijd niet perfect zijn, maar ik kan daar helemaal mee leven.
 6. Ook al was ik vroeger niet altijd zo happy met mijn rosse haren, ik heb ze nooit geverfd. Vroeger omdat ik een beetje schrik had dat een kleuring wel eens anders zou kunnen uitdraaien dan ik misschien wou en nu zou ik helemaal geen andere kleur meer willen. Nu kleuren mensen hun haar immers in wat ik heb.
 7. Tuurlijk heb ik al eens karaoke gezongen, meer dan eens zelfs. Ondertussen wel al lang geleden maar toen veel plezier mee gehad.
 8. Duiken is echt niks voor mij, zou ik te veel schrik voor hebben. Ik heb ook niet echt het verlangen om dat te kunnen dus helemaal goed zo.
 9. Mijn laatste vliegvakantie is alweer anderhalf jaar geleden, maar ik heb dus al wel verschillende keren gevlogen. Het langste was naar Peru waar ik mijn zus ging bezoeken toen ze daar op stage was.
 10. Mij hoef je niet in een tent te steken op vakantie, het zegt mij echt totaal niks. Het dichtste dat ik ooit bij kamperen kwam was toen ik met mijn ex en zijn dochtertje een nachtje met de mobilhome van zijn ouders naar zee ging. Het was heel het weekend zeikweer waardoor we echt alleen maar in de mobilhome hebben gezeten en voor de rest weinig van het kampeerleven hebben ervaren.
 11. Ik heb al een lijstje van landen buiten de EU waar ik ben geweest: de Verenigde Staten, Canada, Peru, de Caraïben en Zwitserland.
 12. Ik heb gelukkig nog nooit in een ambulance gelegen en ik hoop dat zo lang mogelijk zo te houden.
 13. Door in de evenementensector te werken heb ik wel wat bekende mensen ontmoet, want bij optredens horen natuurlijk bekende artiesten. Maar dat zijn uiteindelijk ook maar gewoon mensen uiteraard.
 14. Totaal geen ambitie om mijn tv-debuut te maken, ik hoef niet met mijn kop op televisie. Al stond ik ooit wel te dansen op de Dinky Toys bij de Gordel en was dat heel eventjes op TV1 te zien.
 15. Geen tattoos, geen piercings. Gaan er ook niet komen. Het duurde al tot na mijn 18 voor ik gaatjes in mijn oren liet schieten, op aandringen van een vriendin dan nog. Andere delen van mijn lijf hou ik ook maar gewoon intact.

15 gedachten over “Ik heb nog nooit”

 1. Mijn dochter heeft ook zo’n mooie kleur haar als jij. Toen ze aan het puberen was, wilde ze het kleuren. Gelukkig puberde ze niet al te hard, en hield ze zich aan mijn verbod. Ik vond haar haarkleur veel te mooi om er iets anders over te doen. Dat zei ik haar dus ook, met de melding dat als ze 18 was, ze ermee mocht doen wat ze wilde.

  Toen ze 18 werd, was ze al tot andere inzichten gekomen. Oef :-)

  Like

 2. Toen ik op de middelbare school zat, liet ik mijn haar regelmatig verven. Daar ben ik mee gestopt toen ik krullen / permanent ontdekte. Want permanent én verven, dat kan volgens mij echt funest zijn voor je haar…
  Maar goed. Ik ben dus iemand die stijl, donkerblond haar heeft en liever roodbruine krullen zou hebben. Typisch. ;)

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha, de Dinky Toys, efkes een throwback :-)
  Karaoke heb ik nog nooit gedaan eigenlijk, zo “tuurlijk” is dat niet zenne ;-)
  Wat dan weer wel “tuurlijk” is, is dat jij jouw haar inderdaad echt wel niet moet kleuren, veel te mooi daarvoor!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuke tag! Grappig ook, want enkele dagen voor jouw bericht verscheen heb ik een concept bericht aangemaakt met dezelfde titel. Niet gebaseerd op jouw lijstje, maar gewoon random dingen. Het dook ineens op in mijn hoofd, en ik ga het binnenkort eens verder aanvullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s