Lieze checkt in

Lieze checkt in #140

Lieze checkt in

Het was geen week om over naar huis te schrijven want zoveel bijzonders gebeurde er niet. Maar ik probeer toch even om een overzichtje te maken.

Toppers

* Nog eens een nieuw eet-adresje in Antwerpen ontdekt. Een vriend nodigde me uit om te gaan eten bij Livelli, waar je alleen lasagne kan eten, maar dan wel in heel wat verschillende variaties. Omdat ik zo’n durven ben, koos ik uiteraard voor Lasagne Bolognaise en die was heel lekker.

* Ik was niet van plan om lenteschoonmaak te doen dit jaar, dacht even dat dat niet nodig zou zijn gezien de verhuis volgend jaar. Maar het is anderzijds ook pas volgend jaar en sommige dingen konden wel eens een grondigere beurt gebruiken, dus ik vloog er toch maar in. En als dat dan gedaan is en de rommel is het huis uit, dan is dat toch weer een fijn gevoel.

* Niet alleen een proper huis, maar ook goeie voornemens op gebied van eten. De kilo’s kropen er de laatste maanden terug bij, dus deze week prioriteit gemaakt van gezonder eten en vers koken. Nu nog proberen vol te houden.

Floppers 

* Er zaten deze week iets te veel muizenissen in mijn hoofd dan ik zou willen. Hopelijk is dat van voorbijgaande aard en kan ik dat snel weer loslaten.

Kleine gelukskes

* De zon die er door komt op dagen waarvan het weerbericht had gezegd dat ze alleen maar grijs en regenachtig zouden zijn.

Volgende week staan er wat meer dingen op de planning, dus ik wat ik hier kan schrijven hopelijk ook wat spannender dan dit.

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #140”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s