Lieze checkt in

Lieze checkt in #143

Lieze checkt in

Het is zo’n zondag waarvan ik op voorhand dacht: ‘oh dan kan ik dit en dat en dat doen’ en waarvan ik nu voel dat het wordt: ‘ik heb boodschappen gedaan en ben gaan stemmen, voor de rest ga ik gewoon de tamzak uithangen’. Moet kunnen.

Toppers

* Al meerdere keren teruggekomen hier, maar het blijft leuk: gaan ontbijten met de vriendinnen om gewoon een beetje bij te praten onder elkaar. Ik blijf dankbaar dat dat ongeveer elke maand blijft lukken want 4 agenda’s naast elkaar leggen is niet altijd simpel. En ook met mijn zus ging ik deze week lunchen om wat bij te praten, de uurtjes vlogen snel voorbij.

* De studenten die ik begeleid heb met hun business plan moesten afgelopen week examen doen voor een professionele jury. Bij een aantal waren de zenuwen duidelijk merkbaar, maar ze brachten het er best goed van af. Ik daarentegen vond het best moeilijk om punten te geven, maar ik hoop dat ik het zo eerlijk mogelijk gedaan heb.

* Ons jaarlijkse Zomerfeest op het werk was weer top (gezien het donderdag super mooi weer was, maakte het niet zoveel uit dat dat zomerfeest eigenlijk in de lente viel). De collega’s hadden gezorgd voor een prachtige omkadering, lekker eten en toffe muziek. En op zo’n avond voelen we ook allemaal dat we deel uitmaken van een topteam.

* Nog meer gefeest op het feestje van de bevriende voetbalploeg. Thema dit jaar was dieren, dus ik toverde mezelf om tot een zwarte zwaan (of toch iets dat er op moest lijken). Ook daar was het kader leuk gedaan, de muziek tof en het eten lekker.

3cbccfba-4edd-4b4e-88c5-6e777586545e

Floppers 

* Hoe polarisering zich ook echt afspeelt in mijn vriendenkring. Ik ben de laatste weken een aantal keer in een gesprek beland waarbij ik er echt van schrok hoe mensen kunnen denken. En dat was dan zowel heel links als heel rechts. Het lijkt wel alsof het centrum niet meer bestaat en niemand nog iets goed kan doen. Zal jammer genoeg ook wel te merken zijn in de verkiezingsuitslag straks.

Kleine gelukskes

* Een doos vol chocola krijgen uit Zwitserland.

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #143”

  1. die polarisatie vind ik ook zo erg. Het zorgt ervoor dat ik mijn mening niet meer durf geven en heel veel topics uit de weg begin te gaan :(

    leuke zwaan, heb jij die kop zelf gemaakt?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s