Lieze blogt

Bloggen op een ander

Hier op mijn eigen blog zit ik aan 560 berichten, maar ik heb de afgelopen jaren ook al eens op een ander geblogd. Omdat die ook best leuk zijn om te lezen, zet ik ze hier graag even op een rijtje.

 1. De eerste gastblog die ik schreef dateert al van 2016 en ging over mijn job. Sas deed toen immers een reeks onder de noemer ‘Dreamjob’ en ik schreef over hoe mijn werk er uit zag. Ondertussen zijn er zeker al een aantal dingen veranderd, maar de zelfstandigen begeleiding blijft wel de rode draad.
  Annelies over het adviseren van zelfstandig ondernemers.
 2. Toen kwam voor 40 dagen bloggen de oproep van Talitha om blogposts uit te wisselen over een thema dat geïnspireerd werd een schrijfsel van de ander. Ook daar kwam het werk wat doorschemeren, want het ging over collega’s en bloggen, meer bepaald over hoe het voelt als mensen je leven online kunnen volgen.
  De combinatie blog plus (nieuwe) collega’s.
 3. En tenslotte was er Evelyne, die een reeks wilde doen rond een dag uit iemands leven. Niet dat ik vind dat mijn dagen er zo speciaal uit zien, maar net dat maakt misschien dat mensen wel eens willen weten hoe ze er dan aan toe gaan.
  Deze staat ondertussen niet meer online.

Veel leesplezier dit verlengde weekend.

3 gedachten over “Bloggen op een ander”

  1. Fijn dat je nu zoveel inspiratie hebt. De tijd zal je binnenkort misschien wat ontbreken :-)
   Ik blijf gewoon bloggen op mijn eigen tempo, de ene week is dat al eens wat meer dan de andere. En voor fijne gastblogprojecten sta ik altijd open.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s