Lieze checkt in

Lieze checkt in #144

Lieze checkt in

Toppers

* Het laatste streepje cultuur van het seizoen. We gingen in het cultureel centrum naar de show van Jonas van Geel en Peter Van den Begin. Ik hou wel van Big band en ook al waren er stukjes van de show die ik wat minder vond, waren er ook wel echte pareltjes bij.

* Ook al was het maar een korte week, ik heb best veel werk verzet gekregen op kantoor. Was ook wel nodig, want ik liep weer achter, maar er is elke keer weer hoop dat ik wel eens zal kunnen bijbenen.

* Veel redenen om taart te eten deze week: een collega nam afscheid na jaren trouwe dienst en papa werd 75.

Floppers 

* De verkiezingsuitslag, niet verrassend, wel triestig. Verder ga ik daar geen woorden aan vuil maken.

* Zo’n lang weekend, dat blijft dubbel. Mensen rond mij hebben familytime, communiefeest of… en dan voelt het al wel eens een beetje eenzaam. Ik wou eigenlijk ook nog een aantal praktische dingen regelen, maar er bleken meer dingen dicht te zijn dan gedacht vrijdag dus die zal ik op een ander moment moeten doen.

Kleine gelukskes

* Brene Brown op Netflix.

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #144”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s