Lieze checkt in

Lieze checkt in #146

Lieze checkt in

Toppers

* Naast het stukje taart van vorige week, werd de verjaardag van papa afgelopen weekend nog wat uitgebreider gevierd met een etentje. Omdat hij al lang sprak van de roots van mijn grootmoeder, die net over de Nederlandse grens liggen, gingen we eten in het kasteel van Elsloo, waar verre familie ooit nog huis hield. En het was onverwacht zo’n mooi weer, dat we op het terras konden zitten, iets wat ik altijd fijn vind.

* Het mooie weer was woensdag ver te zoeken, maar toch trokken we met de collega’s de straat op voor een nieuwe actie om lokale handelaars in de schijnwerpers te zetten. Zo’n actie lanceren is altijd wat hectisch, maar als we als team aan hetzelfde zeel trekken dan krijgen we bergen verzet, dus ook deze keer kwam dat weer helemaal goed.

* Dat topteam werd trouwens vrijdag beloond met een fantastische personeelsuitstap. We trokken naar Limburg, sprongen op de fiets, kregen lekker eten en konden wat keuvelen onder een stralend zonnetje, meer moet dat niet zijn.

Floppers 

* De zomer is dan wel in zicht, zo voelt het nog totaal niet. Er moet precies nog zoveel gebeuren dat agenda’s vol zitten en ook nog vaak omgegooid moeten worden. 1 juli lijkt zo’n magische deadline waarop het hectische werkleven even gaat kalmeren, maar ik vrees er eigenlijk voor dat dat helemaal niet zo gaat zijn.

* Het leven is duur. En dan mag ik nog blij zijn dat ik geen arme stakker ben. Maar als ik dan bij de bank zit om over woonkredieten te praten of zie wat hotelkamers in de zomer kosten (waarbij je als single altijd in het nadeel bent) dan krijg ik soms toch een klein stresske.

Kleine gelukskes

* De lucht op een mooie lente-avond.

* Afgedrukte foto’s, dat blijft toch een bepaalde charme hebben ten opzichte van digitaal.

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #146”

  1. Ik tel ook halsreikend af naar de vakantie, er is hier zoveel aan het gebeuren dat ik even moet verwerken. En wat je budget betreft dat komt wel goed…..je wordt als single gestraft maar probeer er ook van te genieten, want ook jij verdient vakantie!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s