Lieze checkt in

Lieze checkt in #150

Lieze checkt in

Toppers

* De zomervakantie durft al eens tijd brengen om dingen te doen op het werk die doorheen het jaar blijven liggen omdat het gewoon te druk is. En de structuurjunkie in mij wordt dan heel blij als dingen opgeruimd en georganiseerd worden.

* Elk jaar organiseert het bedrijvencentrum een barbecue voor alle klanten. De weersverwachtingen waren ons niet zo goed gezind, maar de weergoden zorgden er uiteindelijk voor dat we toch nog gewoon buiten konden zitten met een klein zonnetje.

* Het was gelukkig ook goed genoeg weer om wat optredens mee te pikken. Laura Tesoro trad vrijdag op hier in het park en zaterdag kwam #LikeMe in de buurt, iets waar vooral het kleinste vriendinnetje heel erg van kon genieten en gewoon dat al is fijn om te zien, maar stiekem heb ik uiteraard ook meegezongen.

Floppers 

* Nog 1 week werken voor ik vakantie heb en momenteel voelt dat vooral aan als 1 week te lang. Het is niet dat ik al weken zit af te tellen, maar nu is de rek er toch een beetje uit. Nog eventjes volhouden en dan de riem er af.

Kleine gelukskes

* Alle Glee seizoenen staan op Netflix, jeej.

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #150”

  1. Ik ben gewoon van het begin terug begonnen. Denk dat ik op tv enkel de eerste 2 seizoenen heb gezien (en misschien een enkele aflevering van seizoen 3), nog heel wat te zien dus. Dat het afgelopen weekend wat wisselvallig was, vond ik dus niet zo erg.

   Like

   1. Omg echt, ik heb al geen zin meer om verder te kijken :-D Aan de andere kant betekent dat waarschijnlijk dat ze haar grote droom van op een podium te staan niet beleeft en terug op school terechtkomt als lerares ofzo… Misschien dat ik dat toch wel wil zien :) :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s