Lieze checkt in

Lieze checkt in #151

Lieze checkt in

Toppers

* Mijn vakantie is begonnen. Uiteindelijk zelfs een half dagje vroeger dan gepland. Vorige week vertelde een vriendin dat ze vrijdagnamiddag een uitje ging doen, maar ik had nog een afspraak dus kon niet mee. Toen die afspraak afmeldde, zag ik dat als een teken om toch maar gewoon een halve dag extra verlof te nemen.

* Mijn architect blijft een topmadam. Ik had de laatste weken een klein paniekske omdat ik het gevoel had dat ik nu echt super veel zou moeten regelen aangezien het allemaal dichtbij kwam, maar tegelijkertijd wist ik niet goed waar ik nu juist allemaal mee bezig moest zijn. Maar ondertussen heeft ze mij weer helemaal gerustgesteld en zijn er geen dingen ik vergeten ben.

* Een avondje bijpraten met de zus in de nieuwe zomerbar. En dan had ze ook nog eens een zomers cadeautje bij. Zo’n avonden maken de zomer altijd een beetje mooier.

Floppers 

* Ik schreef vorige week al dat de laatste werkweek er precies wat te veel aan was. Dat wou ik maandag precies ook aan de wereld laten zien want ’s middags merkte ik ineens at ik op én mijn trui én mijn broek een vlek had. Deze slons was duidelijk niet zo goed wakker.

Kleine gelukskes

* Efkes doorbijten en dan rustig kunnen genieten van een proper huis.

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #151”

  1. Geniet van je welverdiende vakantie! Ik hoopte ook wat overuren te kunnen opnemen vrijdagnamiddag, maar heb toch nog wat moeten doorwerken. Maar nu zijn alle projecten afgerond, en kan ik met een gerust gevoel van verlof genieten. Zo zin in!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s