Lieze checkt in

Lieze checkt in #152

Lieze checkt in

Het draait hier op vakantieritme, zoals je misschien al wel gemerkt hebt. Vorige week was ik nog gewoon moe van het werken, deze week ben ik thuis en stonden er heel veel leuke dingen op het programma.

Toppers

* Ik ben zeker geen overtuigde Belg, maar als de nationale feestdag op een zondag valt en de familie vraagt om mee mosselen te gaan eten, dan zeg ik niet nee. En het waren ook echt goeie mosselen.

* Eindelijk eens naar de Gentse Feesten geweest en omdat ik het deed met een local (of toch een halve) kan ik van alle stukjes een beetje proeven. Ik vond PolePole het fijnste stukje, maar eigenlijk is het vooral de sfeer in de stad die het zo tof maken.

* Verkoeling zoeken was deze week echt wel nodig. Dat deed ik woensdag met een vriendin aan de Plas en donderdag bij een vriendin die een zwembad in de tuin heeft. Naast het water wat zitten babbelen is fijn, maar in het water springen als het echt te warm wordt is helemaal heerlijk.

* We gingen naar The Lion King kijken en het gevoel bij de film is dubbel. Ik vind het geen kinderfilm meer want sommige stukken zijn behoorlijk hard en sommige zotte momenten waren misschien net iets beter in de tekenfilm, maar over het algemeen was het wel heel mooi gemaakt en aan het verhaal en de liedjes werd niet geraakt, dus heel nostalgisch allemaal.

* Als alles goed gaat begint de aannemer half september met de grondwerken. Dat is ietsje later dan voorzien, maar in de bouw heb je altijd onverwachte dingen, maar vooral: er is een datum dus ik kan beginnen aftellen!

Floppers 

* Mag ik toch nog eventjes een open deur intrappen: 39 graden is voor mij echt veel te heet. Bij mij thuis binnen is het dan ongeveer even warm als buiten en dat is echt geen lachtertje.

Kleine gelukskes

* Ruiken naar bodylotion.

* De tram die net aan komt rijden als je aan de halte arriveert.

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #152”

  1. Spannend, die start van de grondwerken!
    Kan mij inbeelden dat het helemaal ondoenbaar is als het binnen even warm wordt als buiten, amai! Ik heb echt al meermaals mijn twee pollekes gekust met de grote bomen in onze tuin; fantastisch hoeveel schaduw die geven en hoe dat ervoor zorgt dat ons appartement – hoewel het natuurlijk hoe dan ook opwarmt – altijd een paar graden frisser blijft dan buiten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s