Lieze checkt in

Lieze checkt in #153

Lieze checkt in

De afgelopen week was ik vooral het land uit. Ik had gedacht dat dat eerst in de Ierse regen zou zijn en dan in de Franse zon, maar het weer was me overal super goed gezind dus ik heb er overal van kunnen genieten.

Toppers

* Een uitnodiging van vrienden in Ierland en het idee om nog eens samen met de familie een tripje te doen, kwamen samen in een citytrip naar Dublin. Het was heel fijn om de mensen daar nog eens terug te zien en Ierland heeft een speciaal plekje in mijn hart. We deden ook een aantal dingen buiten de stad en zagen de zee, dus nog heel wat mooie nieuwe plekjes ontdekt, ook al was ik al 2 keer in Dublin geweest.

* Snel koffer uitladen en weer inladen want ik had ook nog een aantal dagen naar Lyon geboekt. Vroeger nooit aan gedacht als vakantiebestemming, want Lyon was toch die stad waar je met de auto zo snel mogelijk voorbij wilde geraken op weg naar het zuiden, maar de stad heeft me absoluut aangenaam verrast.

Ik wil me absoluut niet gaan voordoen als reisblogger, maar je mag wel nog verslagjes van beiden verwachten op de blog de komende weken. Zo kan ik met jullie delen welke toffe dingen ik allemaal gezien/gedaan heb.

Floppers 

* Ik had in het verleden al eens last van een ontstoken pees en ik vrees dat het nu weer van hetzelfde is, mijn lijf is duidelijk niet gemaakt om ineens zoveel rond te lopen in plaats van een hele dag aan een bureau te zitten. Hopelijk wordt het snel terug beter als ik mijn benen voldoende laat rusten.

* Op vakantie met familie en vrienden is dan wel heel gezellig met momenten, ik merk dat er op zo’n momenten toch ook een introvert in mij schuilt die opgelucht is als ze ook weer een aantal dagen heeft om te bekomen en terug op zichzelf is. Ik ben het zo gewoon om veel alleen thuis te zijn, dat het best wel een aanpassing vraagt om terug volle dagen met mensen samen te leven.

Kleine gelukskes

* Toch weer terug in je eigen bed slapen.

* Ierse deuntjes overal (tot ongenoegen van de schoonbroer).

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #153”

  1. Na een tijdje beginnen ze ook allemaal op elkaar te lijken ;-)
   Zag nu toevallig daar op tv wel een concert van Nathan Carter en die heb ik ondertussen nog op Spotify opgezet, is zowat Iers met country invloeden, vond ik nog wel tof.

   Like

 1. Ik lees graag reisverslagjes, waarschijnlijk omdat ik zelf graag reis, dus ik kijk er al naar uit om over je ervaringen te lezen! Nog al van mensen gehoord dat Lyon zo’n fijne stad is, dus ze staat al op mijn to visit lijstje…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s