Lieze checkt in

Lieze checkt in #154

Lieze checkt in

Toppers

* Mijn zus vroeg me mee om te gaan ontbijten. Het ontbijt was lekker, de zaak was mooi en het werd onverwacht een diepgaand gesprek over heel wat dingen die me raakten. Ineens zat ik daar met tranen in mijn ogen een croissant binnen te steken, maar misschien heb ik het wel vaker nodig om me zo open te stellen.

* Ik geniet eigenlijk veel te weinig van mijn terrasje. In het buitenland is het zo logisch om meer buiten te leven als het mooi weer wordt, maar thuis kruip ik toch altijd weer binnen. Vorig weekend was het eigenlijk nog gewoon zomerweer dus ik zette me onder mijn parasol, waar ik ook gewoon kan lezen, eten en blogs schrijven, maar dan in de buitenlucht.

* Ik moest terug aan het werk deze week en dat was eerlijk gezegd met een kleine tegenzin. Zo een weekje extra had wel deugd gedaan. Wat me spontaan deed beslissen om toch nog een weekje verlof te nemen in augustus en ik dus nu goeie vooruitzichten heb.

* Ik heb zelf totaal niks met vissen, maar als kameraden een vissersprijskamp organiseren en hulp kunnen gebruiken om achter de toog te staan, dan ben ik er graag bij (ook wel voor de barbecue achteraf hoor). Ik had een beetje schrik van de weersvoorspelling door die sprake van rukwinden, maar uiteindelijk was het een mooie dag en was het nog aangenaam om buiten te zitten.

Floppers 

* Toen ik mijn nieuwe auto zo’n 6 weken had reed er al iemand tegen. Heel rampzalig was het niet, maar de bumper was wel beschadigd dus moest gemaakt worden. Paar uurtjes werk in de garage en het had opgelost moeten zijn. Tot ze in de garage mijn band kapot reden en ik mijn auto dus kon achterlaten. Komt allemaal in orde, maar gedoe is het wel.

* Dat lijf van mij dat vorige week protesteerde toen ik zoveel rondliep op vakantie voelt ondertussen gelukkig al wel terug een pak beter, maar de osteopaat stuurt me toch maar even door naar de podoloog. Ik voel steunzolen aankomen…

Kleine gelukskes

* Kindjes die hun chips met je delen.

* Het konijn van mijn zus in leven kunnen houden tijdens haar aanwezigheid.

* Samen eten met mijn vriendinnen.

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #154”

  1. Awel ik heb hetzelfde probleem met dat terras. Op vakantie zat ik constant buiten, ook al was het daar ’s morgens maar 10 graden we moesten en zouden buiten ontbijten en avondeten. En hier thuis kruip ik in mijne zetel. Ik heb zelfs een parasol gekocht voor de zomer, maar nog nooit gebruikt…. Het helpt niet dat ik geen goede terrasstoelen of bijvoorbeeld een ligzetel heb, dus dat ga ik mij wel aanschaffen voor het nieuwe huis.
    Ik duim voor geen steunzolen maar anderzijds wennen ze snel!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s