Lieze checkt in

Lieze checkt in #161

Lieze checkt in

Toppers

* Een contact van op het werk vecht tegen kanker en deed daarom mee met Levensloop, waarbij mensen wandelen of lopen om geld in te zamelen voor de Stichting tegen kanker. Met een aantal collega’s gingen we daarom stappen om haar een hart onder de riem te steken. Dat we dat konden in de stralende zon maakte het ook helemaal geen opoffering.

* Ik heb een kelder. Of toch een gaat waar de kruipkelder komt. Maandag komen ze beton in de sleuven storten en dan kan er binnenkort gemetst worden, hoera!

* Als ik andere mensen bezig hoorde over zingen in een popkoor dan vond ik dat altijd heel fijn klinken. Niet omdat ik de grootste zangeres ben, maar ik hou wel van muziek. Blijkt er hier in de buurt ook zo’n popkoor te zijn waar ik elke week kan gaan meezingen, heel ongedwongen dus pure ontspanning.

Floppers 

* Voor de 2e keer sinds ik mijn nieuwe auto heb (geleverd in april) is er iemand achteraan tegen mij gereden. Mijn nieuwe bumper staat er nog geen 2 maanden op en ik kan al terug naar de garage. Omdat ik toch wat last had van de inslag van de gordel schreef de dokter me een paar dagen rust voor. En nu nog al het gedoe afhandelen.

Kleine gelukskes

* toch geen steunzolen nodig hebben

* zelfgemaakt wasmiddel

 

 

 

 

 

 

 

 

9 gedachten over “Lieze checkt in #161”

  1. Oei dat ongeval is inderdaad minder, gelukkig valt het al bij al nog mee, maar altijd naar de garage en nieuwe onderdelen is natuurlijk ook stom. En super van die kelder, eens ze beginnen in snelbouw ga je het snel zien vorderen :).

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik zing ook heeeeel graag mee in groep, heb ik ontdekt sinds ‘Allez Chantez’ ook in Leuven wordt georganiseerd. Dat is gewoon een hoop mensen die samenkomen om te zingen, geen koor ofzo.
    Verschieten zeg zo’n auto in je gat! Hopelijk ben je al wat van de schrik bekomen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s