Lieze checkt in

Lieze checkt in #164

Lieze checkt in

Toppers

* Ik heb een kelder. Niet meer gewoon een grote put, maar eentje met muren. We zijn nu dus echt begonnen. Komende week zouden de welfsels er op moeten dus binnenkort is er ook boven de grond iets te zien.

* Het was weer roadshow op het werk, waarbij we er op uit trekken om heel veel mensen advies te geven en na al die jaren vind ik dat nog altijd fijn omdat je op korte tijd heel veel contacten hebt en veel mensen al heel snel kan helpen. En ik kwam er een medeblogger tegen :-)

* Alle 6 studievriendinnen samen krijgen is de laatste jaren al vaker een uitdaging gebleken, maar afgelopen vrijdag lukte het nog eens en was het heel gezellig om nog eens nieuwtjes uit te wisselen, bij te praten en herinneringen op te halen.

* Ik kreeg van mijn zus al een vervroegd verjaardagscadeau en werd meegenomen naar een workshop over smartphonefoto’s. Ik klaag wel eens dat ik te weinig foto’s neem (voor hier op de blog bijvoorbeeld) dus  ze hoopte daar wat stimulans in te brengen. We kregen interessante tips en er werd ook al heel wat af geoefend. Wie weet dus binnenkort wel meer foto’s van mijn eigen hand.

Floppers 

* Er was deze week een situatie op het werk (waar ik niet over ga uitweiden), maar het heeft me toch een slapeloze nacht gekost. Ondertussen is de angel er wel uitgetrokken, maar het heeft een behoorlijke impact gehad op iedereen. Het positieve er aan is dat we de kracht van ons team hebben kunnen laten zien en hopelijk kunnen we dat meenemen en de rest achter ons laten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #164”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s