Lieze checkt in

Lieze checkt in #163

Lieze checkt in

Toppers

* Een vriendin was jarig en moest de dag ervoor ook net optreden dus dan is de setting voor een feestje snel gekozen. Ik heb niet altijd zo veel met improvisatietheater, maar het was wel fijn om te zien hoe blij zij was om dat te kunnen delen met haar vriendenkring.

* De verhuis van ons nieuwe kantoor naar de kerk is zeker nog niet voor direct want de verbouwingswerken moeten nog beginnen, maar af en toe wordt de kerk wel al eens gebruikt voor evenementen, waardoor ik gisteren met mijn collega’s mocht aanschuiven bij het mosselfeest. En lekker dat het was.
Al moet ik wel toegeven dat ik het nog altijd niet voor me zie hoe het gaat zijn als we daar gaan zitten werken, maar dat komt ongetwijfeld nog wel.

Floppers 

* Ik wil mijn date van deze week zeker geen flop noemen, dan zou ik wel heel streng zijn voor de man in kwestie. Wat wel minder was, ik het gevoel dat ik er aan over heb gehouden. Enerzijds omwille van sommige reacties, waarbij mensen beter wisten dan ikzelf of ik nog eens zou moeten afspreken of niet. Anderzijds omdat ik zelf ook wel had gehoopt dat er misschien meer in zat, dat hoop ik nog altijd als ik op date ga want dat is nu eenmaal het doel.

* Grrr regen. Voor mij niet zo erg, maar als het zo giet kunnen ze niet metsen en ik zou heel graag hebben dat ze beginnen.

Kleine gelukskes

* de reclame van de Kia Niro met Robert De Niro, ik vind die grappig

* versgemaakte lasagne eten met de vriendinnen

 

 

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #163”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s