Lieze checkt in

Lieze checkt in #165

Lieze checkt in

Wat. Een. Week. Ik wist op voorhand al dat ze druk zou worden want er stond veel gepland maar ik was in niets voorbereid op wat er nog allemaal op me af ging komen. Ik begin daarom met de flopper deze week, omdat die wel wat effect had op de rest.

Floppers

* De grootste bom van deze week: het ontslag van mijn directeur op het werk. De onrust daarover begin vorige week al, maar deze week viel de effectieve beslissing. Uiteraard brengt zoiets veel teweeg in een team, want ook al kan je een bepaalde beslissing wel begrijpen, er is wel heel veel sympathie voor onze directeur als persoon en dan moet je een aantal dingen even kunnen laten bezinken. De communicatie rond heel dit gebeuren had ook een pak beter gekund, dus daar zit nog wel een wrange nasmaak. Maar tegelijkertijd moet de organisatie natuurlijk wel blijven draaien (we hadden ook nog een groot event de dag erna). Tegen het einde van de week was ik (en mijn collega’s ongetwijfeld ook) compleet uitgeput.

Toppers

* Voor alle heisa uitbrak ging ik vorige zondag eten met een aantal vriendinnen. We waren als eersten in het restaurant en zijn als laatste buiten gegaan dus we hadden duidelijk veel om over te vertellen.

* Ik vond het vorig jaar super jammer dat ik geen tickets had voor de zaalshow van Adriaan Van den Hoof dus toen bleek dat hij dit seizoen toch nog naar het cultureel centrum kwam, was ik er als de kippen bij en mijn verwachtingen werden gelukkig ingelost. De vorige show vond ik misschien iets beter, maar heb toch goed gelachen.

* Mijn verjaardag passeerde nogal ongemerkt dit jaar. Dat had ik wel wat verwacht omdat we net die dag dat groot event hadden en ik dus gewoon moest werken. En zo erg was dat ook helemaal niet. Zeker op het werk snapte ik wel dat de hoofden op iets anders stonden. Wat het eens zo fijn maakte dat ik op het einde van de avond ineens een mooi boeket bloemen kreeg van de collega’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #165”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s