Lieze checkt in

Lieze checkt in #167

Lieze checkt in

Floppers

* Nadat het begin oktober iets rustiger was op het werk voor mij (ik was eens helemaal bij) komen we nu in de periode van mensen die hun afspraken willen verzetten, niets meer laten weten of totaal onvoorbereid zijn. Zo mensen achter hun veren zitten is niet het leukste stuk van mijn job dus ik hoop dat het een tijdelijk verschijnsel is.

* Ik had een aantal dagen hoofdpijn. Soms heb ik wel eens last van migraine en dan kom ik er gelukkig meestal vanaf met eens goed slapen en doorgaan. Deze keer was het een andere hoofdpijn die misschien minder pijnlijk was maar wel langer bleef zeuren. Toeval of niet, sinds ik bij de osteopaat ben geweest is ze verdwenen.

Toppers

* Omdat ik in de herfstvakantie vooral heel veel had binnen gezeten en geluierd, haalde ik mezelf zondag uit de zetel voor een wandeling in het bos. Ik doe dat echt veel te weinig want er is altijd wel een excuus en zelfs als ik er ben dan duurt het nog even voor ik tot rust kan komen, maar uiteindelijk was ik toch fier op mezelf dat ik wat gezonde frisse lucht was gaan inademen en wat beweging heb genomen. Nu dat nog wat meer proberen te doen.

* Vrijdagavond met een aantal collega’s nog eens gaan eten bij Siam Sally in Antwerpen. Ik blijf nog altijd fan, al heb ik de vorige keren iets beters gekozen om te eten, dit was iets minder mijn goesting, al bleef het uiteraard kei lekker. En altijd fijn om bij starters langs te gaan die nog steeds heel tevreden zijn over hun begeleiding, daar doet een mens het toch voor.

* Het gaat vooruit op de bouw, het gelijkvloers staat er bijna en dat gaat echt snel vooruit. Ik geniet ook nog van mijn vrije woensdagnamiddagen om dan rustig rond te kunnen rijden om dingen uit te kunnen zoeken en ik ben super content van de vakmensen waar ik tot nu toe al mee gewerkt heb. Ik duim dat het zo verder mag gaan. Alleen als ik facturen moet betalen is het toch altijd weer eventjes slikken.

Kleine gelukskes

* Het Instagram-account van Buffi Duberman, meer bepaald wat ze begin deze week postte over haar DIG-methode. Wat een zalige vrouw (door dit te willen schrijven trouwens geleerd dat zowel de als het account aanvaardbaar zijn, toch lastig soms, die Engelse leenwoorden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #167”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s